Openingstijden

  • Maandag13:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag10:00 - 21:00 uur
  • Vrijdag10:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur

Contactgegevens

Johan Cruijff Boulevard 78
1101DJ  Amsterdam

Afspraak maken

Bezoek ons voor inspiratie, een uitgebreid advies met 3D-ontwerp, of stap gerust binnen zonder afspraak voor een warme kop koffie.

De Stappen tot een nieuwe badkamer

Droombadkamer

1. Afspraak

Kom inspiratie opdoen en maak eenvoudig via onze website een afspraak.

2. 3D ontwerp

Laat uw droombadkamer werkelijkheid worden met een 3D ontwerp.

3. Laagste offerte

Vanuit het 3D ontwerp krijgt u een vrijblijvende offerte met de laagste prijs.

4. Advies

Onze badkamerspecialisten helpen u graag met het vinden van uw droombadkamer.

Inspiratie door onze trotse klanten

Instagram inspiratie

Een trotse klant staat bij Sani-Dump centraal. Dat laten wij graag zien! Deze badkamers zijn stuk voor stuk een resultaat van een prettige samenwerking. Tag @sani-dump op Instagram als je ook trots bent op jouw badkamer.

SANI-DUMP | BADKAMER WINKEL AMSTERDAM

Als badkamer speciaalzaak gevestigd in Amsterdam kunt u bij ons terecht voor me meest kwalitatieve A-merken. U kunt bij ons slagen voor een nieuwe badkamer binnen elk budget. Want bij ons vindt u de meest luxe badkamers voor de meest lage prijzen. Wilt u een badkamer kopen in Amsterdam? Of wilt u uw badkamer laten renoveren in Amsterdam? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres!

Wilt u weten hoe we u daarbij kunnen helpen? Lees dan snel verder!

Naast al die keuze in merken is er ook nog keus in uitstraling. Want welke stijl wordt uw nieuwe badkamer? Wij van Sani-Dump begrijpen dat het kiezen van een nieuwe badkamer een lastige opgave is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een 3D Ontwerp te laten maken. Deze wordt in overleg gemaakt en zo krijgt u een duidelijk beeld hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien. Uiteraard kijken wij als specialisten met oog voor detail en kijken we wat de mogelijkheden zijn binnen uw ruimte.

Met meer dan 24 jaar ervaring kunt u een gedegen en eerlijk advies verwachten. Wij helpen u graag bij het maken van de keuze voor uw nieuwe droom badkamer!

Hoe kunnen wij u helpen?

Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droombadkamer! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Sani-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze badkameradviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod aan badkamers zelf!
Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.