Sanitairdump

Bent u op zoek naar een sanitairdump? Laat u inspireren en ontdek meer!

Sanitairdump

Laat u verrassen!

Sani-Dump is meer dan een sanitairdump. Als gerenommeerd badkamer discounter helpen we mensen al ruim
21 jaar bij het realiseren van hun droombadkamer. We onderscheiden ons van een andere sanitairdump doordat we nooit bezuinigen op kwaliteit en service, het enige dat wij dumpen is de prijs. Geen beschadigde badmeubels of goedkope B-merken, maar uitsluitend topsanitair van A-merken. Betaalbare luxe voor iedereen!

kosten badkamer
Sani-Dump - 2-2
Sani-Dump - 1 (1)

SANITAIRDUMP MET UITSLUITEND A-MERKEN

We zijn geen fan van namedropping, maar we zijn wel heel trots op ons assortiment. Daarom een paar merknamen die u vindt in onze sanitairdump: GroheVilleroy & Boch en Sphinx., Duravit, SaniJura, Detremmerie… te veel om op te noemen. We stellen onze collectie met zorg samen. Daarbij houden we uiteraard rekening met de verschillen in smaak en wensen, zodat iedereen bij ons kan slagen. Van design badkamer tot klassiek, landelijk en alles daartussenin: you name it, we’ve got it. En altijd voor de laagste prijs.

DE SERVICE VAN ONZE SANITAIRDUMP

Heeft u hulp nodig? Sani-Dump is een badkamer discounter met goede service, onze medewerkers helpen u graag bij het samenstellen van een complete badkamer. Dat gaat in drie stappen:

  • we brengen uw wensen en eisen in kaart
  • u geeft aan welke stijl u mooi vindt
  • samen met u maken we een 3D-ontwerp met de gewenste badmeubels

U zit nergens aan vast, maar u weet wel gelijk wat uw ideale badkamer kost. Omdat we altijd de goedkoopste zijn, raden wij aan om eventuele andere offertes mee te nemen zodat u goed kunt vergelijken.

SANITAIRDUMP SANI-DUMP

Sani-Dump is dé ideale sanitairdump wanneer u zoekt naar een aantrekkelijk geprijsde nieuwe badkamer. Altijd A-merken tegen dumpprijzen. Dat is geen mooi verkooppraatje. Het is de succesformule waarmee we inmiddels zijn uitgegroeid tot de grootste en snelst groeiende sanitairwinkel in Nederland. Ervaar het zelf in een van de Sani-Dump megastores, waarvan er vast één bij u in de buurt zit!

SANITAIRDUMP MET PRACHTIGE VOORBEELDBADKAMERS

Zoals gezegd zijn we alleen qua prijs een sanitairdump. Als badkamer discounter gooien we namelijk zeker niet al onze producten op een onoverzichtelijke hoop, maar nemen we de tijd om u te voorzien van badkamerinspiratie. In onze showrooms vindt u prachtige badkamer voorbeelden. De huidige trends en stijlen zijn goed vertegenwoordigd. Als u door onze showrooms heen loopt, bent u direct beter op de hoogte van de mogelijkheden.