Sphinx

merk

Sphinx is een begrip in de wereld van badkamers en biedt een ruime keuze aan badkamerseries. Er staan complete concepten tussen waarin alle elementen elkaar versterken. Alle onderdelen zijn op elkaar afgestemd, van wastafel tot meubel. Elke serie heeft zijn eigen uitstraling. Het merk heeft een elegant design en staat bekend om comfort en functionaliteit.

Sphinx

Sphinx is een oer-Hollands merk en bestaat al sinds 1830. Tot op de dag van vandaag is het merk innovatief in sanitair en badkamermeubelen. Sphinx heeft een duidelijke internationale plek weten te bemachtigen in het ontwerpen en produceren van badkamerproducten. Het oer-Hollandse raakt niet verloren, maar de producent is duidelijk uitgegroeid tot wereldwijd georiënteerd bedrijf met internationale intenties.

Stijlvol en innovatief

Sphinx levert een unieke toegevoegde waarde als het gaat om sanitaire technologie en badkamerkeramiek. De producten hebben de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie, hygiëne, comfort en design. Verschillende badkamerseries hebben een eigen design waardoor de badkamer uw nieuwe favoriete plek wordt in uw huis.

Hulp bij het uitzoeken van uw badkamermeubelen

Vindt u het lastig om zelf een badkamer samen te stellen? Volkomen begrijpelijk! Onze badkamerspecialisten staan voor u klaar om te helpen bij het realiseren van uw droomkamer. Bezoek de showroom van Sani-Dump om alle producten van Sphinx te bekijken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van badkamermeubels? Doe hier dan alvast inspiratie op!

Sani-Dump - Merk_16