Badkamer outlet Groningen

Bent u op zoek naar een badkamer outlet in Groningen? Laat u inspireren en ontdek meer!

Badkamer outlet Groningen

Altijd een vestiging in de buurt!

Op zoek naar badkamer outlet Groningen? Dan is Sani-Dump dé winkel die u zoekt! Een immens  groot aanbod in sanitair en tegels. Kortom, alles voor uw badkamer tegen spectaculair lage prijzen. Bij Sani-Dump vindt u alles voor uw badkamer. En met een ruim opgezette showroom dé plek om uw nieuwe droom badkamer te ontwerpen. Gevestigd aan de Protonstraat 20E kunt u samen met onze adviseurs uw badkamer realistisch maken. Maak snel een afspraak en kom langs in onze showroom!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Protonstraat 20 E
9743AL  Groningen

SANI-DUMP | BADKAMER SPECIAALZAAK

Al lange tijd is Sani-Dump uw expert op het gebied van sanitair. Wij hebben veel keuze uit verschillende A-merken zoals onder andere Bruynzeel, Villeroy & Boch en Grohe. U kunt bij Sani-Dump dus alleen maar kwaliteit verwachten. Maar echter altijd tegen de laagste prijs!Door middel van een gratis 3D ontwerp kunnen wij uw badkamer realistisch maken!

Aller eerst nemen wij samen met u alle wensen en mogelijkheden door. We maken een praktische ruimte indeling en kijken wat er binnen uw budget mogelijk is. Als alles uitgewerkt is gaan we aan de slag! Onze medewerkers laten u door middel van een 3D ontwerp zien hoe uw nieuwe badkamer er daadwerkelijk uit komt te zien.

wij begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn de producten in een ruimte voor te stellen. Daarom helpen wij u daar graag bij. Het aanbod op het gebied van badkamers is immens groot, waardoor het lastig kan zijn de producten bij elkaar te visualiseren. Kom daarom langs bij Sani-Dump, want wij helpen u graag!

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

KOM LANGS BIJ DE BADKAMER OUTLET IN GRONINGEN

U kunt vrijblijvend een afspraak maken via onze website. Uw afspraak wordt direct bevestigd. In de tussentijd kunt u rustig wat inspiratie op doen op onze website of social media kanalen.

Tot ziens bij Sani-Dump Groningen!