Familie Essen

Het verhaal van

Familie Essen was op zoek naar een nieuwe badkamer, maar wat ze precies wilden, daar waren ze nog niet uit. Tot ze de hulp van Sani-Dump Vlaardingen inschakelden. Nu worden ze dagelijks wakker in hun eigen hippe tijdloze badkamer, die van alle gemakken is voorzien.

Moodboard materialen

Fijn dat de adviseurs klaarstaan

In de badkamer van familie Essen is heel goed nagedacht over de ruimte, de kleuren en het materiaalgebruik. Alles past precies en toch is er een ruimtelijk gevoel mét een vrijstaand bad. Het binnenlopen van de winkel van Sani-Dump is fijn, omdat de adviseurs klaarstaan om mee te denken en een totaalconcept kunnen aanbieden.
De douche is afgesloten met een moderne douchewand met profiel in matzwart. Deze kleur komt terug in ‘Ook op zoek naar uw droombadkamer?’. Bijpassend is gekozen voor een donkere vloer, een grijze achterwand bij het badmeubel en een donkere opzet waskom. Om het robuuste stoere deel een zachte touch mee te geven, is gekozen voor houten badmeubels en een mintgroene wand. ‘Eigenlijk wilden we voor een roze wand gaan, die zagen we in een andere winkel. Maar eenmaal binnen bij Sani-Dump trokken deze mintgroene tegels direct onze aandacht. We wisten allebei: Dit moet het worden’, vertelt Esther. Toch werd niet de hele badkamer betegeld met de mintkleur. Achter het badmeubel en op de vloer kozen ze voor grote donkergrijze tegels. Wilt u ook een 3D ontwerp laten maken? Dit kan vrijblijvend in een van de vele showrooms van Sani-Dump.

Stap voor stap

‘Eigenlijk hadden we geen idee waar we moesten beginnen. We liepen in eerste instantie bij een andere badkamerwinkel naar binnen, maar werden daar niet goed geholpen. Het was nogal een negatieve ervaring met de medewerkers die gewoon achter de desk bleven zitten. Toen we Sani-Dump Vlaardingen binnenliepen, zei Fop: ‘Kijk maar lekker rustig rond en laat me weten als ik jullie kan helpen. Zo benaderd worden voelde helemaal prima. We hadden van tevoren een lijstje gemaakt met wat we wilden. Dat hebben we stap voor stap in de showroom bekeken. Daarna zijn we met de adviseur gaan zitten voor een ontwerp en de offerte. Uiteindelijk hebben we er nog twee keer over gesproken en toen was het in orde.’

Familie Essen

Blader door de droombadkamer van

‘WE WERDEN ERG SNEL EN GOED GEHOLPEN. HET KLOPTE GEWOON’

De communicatie was duidelijk
‘We werden heel erg snel geholpen, Sani-Dump Vlaardingen was goed bereikbaar. Ik raakte nog even in paniek, maar dat werd snel opgelost. Ik heb geen op- en aanmerkingen over het hele proces. De communicatie was heel prettig. Er werd duidelijk gecommuniceerd over de levertijd. Zo wisten we precies waar we aan toe waren. Fop was heel reëel en zei dat het ook iets langer kon duren allemaal. ‘Ik doe mijn best’, zei hij nog. En het klopte allemaal. Ze krijgen van ons een 9,5. De garantie is top, de communicatie is duidelijk en de adviseurs denken goed mee. Eigenlijk was ik wel verbaasd over de kennis, het totaalconcept en de manier waarop we werden geholpen. Want voor mij impliceert het woordje ‘Dump’ dat het geen leuke winkel is. Maar daar klopt niets van. Het enige dat ze dumpen is de prijs.’