Badkamer met bad en douche

Badkamerindelingen

Hoe heerlijk is het om de dag af te sluiten in je badkamer? Even relaxen en ontstressen. Ontdek hoe u uw badkamer met bad en douche zo effectief mogelijk kunt inrichten.

.

Badkamer met bad en douche

Blader door

.

bad en douche badkamer

Licht

Donker of licht

Pas uw kleurgebruik aan aan de lichtinval. Veel lichtinval? Dan kunt u kiezen voor donkerdere kleuren. Weinig lichtinval? Ga dan voor lichte kleuren.

bad en douche badkamer

Kleurgebruik

Natuurlijk materialen

Het voordeel van een badkamer met bad en douche, is dat u veel ruimte heeft. Voeg daarom wat natuurlijke materialen toe aan de badkamer. Dit zorgt voor een fijne sfeer.

bad en douche badkamer

Materiaal

Mix materialen

Kies voor transparante materialen, dit laat de badkamer groot ogen. Als er meerdere meubels in een badkamer worden geplaatst kan het namelijk voorkomen dat de badkamer wat kleiner oogt.

bad en douche badkamer

De tegels

Alles is mogelijk

Met een badkamer met bad en douche is van alles mogelijk. U kunt kiezen voor grote tegels, maar bijvoorbeeld ook voor mooi marmer.

bad en douche badkamer

Meubels

Multifunctioneel

Het is belangrijk om de ruimte zo efficiënt mogelijk in te richten gezien er meerdere meubels in de badkamer geplaatst worden.

Inloopdouche badkamer

Gratis 3D ontwerp

We helpen u graag

Hulp nodig bij het inrichten van uw badkamer met een bad en douche. Laat een gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp maken door één van onze badkamerspecialisten. Maak allereerst een afspraak via onze website en kom langs in één van onze showrooms bij u in de buurt. Hier gaan we graag met u in gesprek om alle mogelijke wensen in kaart te brengen. Een badkamer met bad en douche biedt veel uitdaging. Gelukkig hebben wij hier het antwoord op! Onze ontwerpers gaan aan de slag om een zo gedetailleerd mogelijke tekening te maken. We laten u gelijk alle mogelijkheden zien en bieden meerdere opties indien mogelijk. Wel zo fijn!

Laat uw dromen werkelijkheid worden en vraag direct via de onderstaande button een gratis 3D ontwerp aan.

Badkamer met bad en douche trends

Ontdek meer