Scandinavische badkamer

Geniet van kalmte en rust

Wat is een Scandinavische badkamer?
Een Scandinavische badkamer is de perfecte stijl wanneer u houdt van kalmte en rust. In een Scandinavische badkamer wordt veelvuldig gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, betonlook en planten. Wilt u ook een Scandinavische badkamer? Gebruik deze pagina ter inspiratie!

Moodboard materialen
Lichte kleuren
Comfortabel sanitair
Natuursteen

trotse klanten Scandinavische badkamer

Instagram inspiratie

Ontdek Scandinavische badkamer inspiratie van onze trotse klanten. #sanidump

De Scandinavische badkamer bij

Henri en Anna-Louise

Scandinavische badkamer

Henri en Anna-Louise zijn door hun vele reizen naar Scandinavië geïnspireerd geraakt door de minimalistische stijl en het gevoel van rust. Dit hebben ze dan ook meegenomen en als inspiratie gebruikt voor hun interieur in het Limburgse Venlo. De badkamer van Henri en Anna-Louise is dan ook licht en ruimtelijk opgesteld en er is gebruik gemaakt van natuurlijke tinten.

Scandinavische badkamer
De Scandinavische badkamer wordt gevormd door design en comfort. De minimalistische stijl heeft geen ruimte voor opvallende of felle accenten. Zo worden er in Scandinavische badkamers lichte kleuren gebruikt. De kleur wit is dan ook het meest gebruikt om de zon te laten weerkaatsen. Daarnaast zijn ook grijze en pastel(blauwe) kleuren populair én zorgt de combinatie met hout voor een aangename omgeving.

Henri en Anna-Louise hebben gekozen voor een wit badkamer meubel. Wilt u voor een echt typisch Scandinavisch badkamermeubel gaan? Dan is een houten badkamermeubel met een witte wastafel perfect. Wist u dat u ook tegels in een visgraat motief kunt aanbrengen? Dit is een populair legpatroon in Scandinavische badkamers en zorgt voor een speelse uitstraling! Het vrijstaande bad in de badkamer bij Henri en Anna-Louise is een lust voor het oog én past dan ook erg goed bij deze badkamerstijl.

Bent u net als Henri en Anna-Louise weg van een Scandinavische badkamer? Plan dan een afspraak in bij Sani-Dump en vraag om advies van één van onze badkamerspecialisten. Zij zullen u helpen bij het realiseren van uw droombadkamer.

Scandinavische badkamer

Doe inspiratie op

Blader door

Scandinavische badkamer trends

Ontdek meer