klassieke badkamer

Tijdloze en chique uitstraling

Wat is een klassieke badkamer?
Een klassieke badkamer is perfect voor de liefhebbers van sfeer. Deze populaire stijl is tijdloos en chique. Vaak worden er bij een klassieke badkamer antieke elementen en luxe details gebruikt. Toch zien we tegenwoordig ook wat meer modernere elementen terug.

Moodboard materialen
Hout
Zachte tinten
Sierlijke vormen

trotse klanten klassieke badkamer

Instagram inspiratie

Ontdek klassieke badkamer inspiratie van onze trotse klanten. #sanidump

De klassieke badkamer bij

David en Victoria

klassiek

David en Victoria hebben een klassieke badkamerstijl in hun woning in Apeldoorn. Beide zijn ze dol op klassieke vormen geïnspireerd door de Franse stijl. Dit is dan ook terug te zien in hun badkamer.

Ze hebben een groot raam in hun badkamer waardoor er veel licht binnenkomt. Dit wordt versterkt door het gebruik van lichte kleuren, zoals roomwit en ecru. Klassieke badkamermeubels zijn vaak meubels met een front die voorzien zijn van een paneel. Dit kunt u ook goed zien bij het badmeubel van David en Victoria.

Wanneer u aan een klassieke badkamer denkt, komen er vast beelden van badkamers met hoge plafonds en ornamenten, lambrisering en vrijstaande baden op pootjes in u op. Ook de zwart-wit geblokte patroontegels en sierlijke kranen behoren tot de klassieke badkamerstijl. Echter is er tegenwoordig nog veel meer mogelijk. Een klassieke badkamer kenmerkt zich namelijk door rustige zachte tinten, klassieke en ronde vormen en verschillende accessoires. Denk aan de kleuren als roomwit, pastelblauw en subtiele grijstinten. Om een badkamer van extra luxe te voorzien wordt er ook marmer gebruikt.

Bent u ook weg van de klassiek badkamerstijl? Of bent u benieuwd naar andere badkamer stijlen en wilt u graag inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje in ons inspiratiemagazine! Deze staat bomvol tips, de nieuwste trends en uiteraard prachtige badkamerfoto’s.

klassiek

Doe inspiratie op

blader door

Klassieke badkamer trends

Ontdek meer