Verwarm uw badkamer volgens de laatste trends!

Door Songül

Geschreven door: Songül op 05 juni 2020

Een verwarmde badkamer is natuurlijk een must, maar daarnaast brengt het ook een gevoel van wellness naar boven. Na een warm bad of warme douche wilt u natuurlijk niet direct in een koude ruimte stappen. Vroeger vonden veel mensen een radiator in de badkamer niet mooi, maar tegenwoordig zijn er genoeg stijlvolle oplossingen waardoor een radiator of verwarming zelfs een eye-catcher kan zijn! In deze blog geven we tips over hoe u uw badkamer kunt verwarmen volgens de laatste trends!

Verwarm uw badkamer volgens de laatste trends!

De mogelijkheden

U heeft natuurlijk verschillende mogelijkheden om uw badkamer te verwarmen, en welke manier u kiest hangt volledig af van uw smaak en badkamer. U kunt natuurlijk kiezen voor vloerverwarming. Dit is een goede optie als u bijvoorbeeld veel schuine muren hebt, waardoor er weinig ruimte is voor een radiator. Een vloerverwarming is ook nog eens extra fijn, omdat u niet na een warme douche op een koude tegelvloer hoeft te stappen. Daarnaast is een radiator natuurlijk ook een goede optie. Een groot voordeel hiervan is, dat u aan veel radiatoren direct uw natte handdoeken kunt laten drogen. Zo heeft het ook nog een extra functie!

Trendwatcher Songül

HET RISICO OM TE VALLEN AANZIENLIJK VERMINDEREN

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
Verwarm uw badkamer volgens de laatste trends!
Verwarm uw badkamer volgens de laatste trends!

Verwarmen in stijl

Zoals eerder benoemd, heeft een radiator een aantal praktische voordelen, maar het kan ook juist heel stijlvol zijn in uw badkamer. Neem bijvoorbeeld een designradiator van Vasco. Dit merk heeft radiatoren in allerlei kleuren, soorten en maten. Daardoor zit er altijd wel een exemplaar tussen wat past bij jouw badkamer.

Laatste trends