Styling tips: pimp uw badkamer!

Door Songül

Geschreven door: Songül op 06 maart 2020

Een badkamer kan soms een beetje ongezellig overkomen, zeker met harde materialen zoals tegels, glas en beton. Daarom is het belangrijk om de badkamer af en toe eens te pimpen, om het wat op te vrolijken. In deze blog geven wij een aantal styling tips waarmee u uw badkamer binnen no-time weer een hele andere look geeft!

Styling tips

Go green!

We hebben het al vaker gezegd, maar planten in de badkamer zijn een echte aanrader. Groen is een kleur die mooi afsteekt bij zwart, wit en natuurtinten, de tinten die u vaak in badkamers tegen komt. Daarnaast is het niet alleen mooie decoratie, maar is het ook nog eens goed voor de gezondheid! Planten zorgen namelijk voor de aanmaak van zuurstof waardoor de luchtkwaliteit in de badkamer goed blijft.

Plankjes

Nog een leuke en simpele manier om je badkamer wat meer te pimpen, is het ophangen van plankjes waar je producten op kunt uitstallen. Maak bijvoorbeeld een plankje bij de wastafel, waar u uw favoriete parfums op zet. Dit ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens erg handig. Uw parfums of andere producten die u vaak gebruikt staan binnen handbereik en het is direct een extra opbergruimte in de badkamer.

Trendwatcher Songül

DAAROM IS HET BELANGRIJK OM DE BADKAMER AF EN TOE EENS TE PIMPEN

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
Styling tips
Styling tips

Kleur

Vindt u de tinten in de badkamer wat saai? Ga dan aan de slag met kleur! U zult versteld staan van wat een beetje kleur in de badkamer doet voor het oog. U kunt natuurlijk helemaal uit de comfort zone komen door een hele muur, de vloer of het plafond in een andere kleur te verven, maar als u dat te heftig vind kunt u natuurlijk ook kiezen om accessoires in een bepaalde kleur toe te voegen.

Trendwatcher Songül

U ZULT VERSTELD STAAN VAN WAT EEN BEETJE KLEUR IN DE BADKAMER DOET VOOR HET OOG.

Verander de verlichting

De verlichting in de badkamer veranderen, kan ook zorgen voor een heel ander effect. Denk bijvoorbeeld aan een paar leuke wandlampen of verlichting rondom de spiegel. Wilt u het helemaal over een andere boeg gooien? Ga dan voor verlichting die u kunt veranderen van kleur. Zo kunt u het licht in uw badkamer helemaal naar uw wens aanpassen!

Laatste trends