De beste planten voor in de badkamer

Door Songül

Geschreven door: Songül op 03 juli 2020

Wij zijn fan van planten in de badkamer. Ze geven uw badkamer wat kleur, waardoor het leuke decoratie is. Vaak steekt de groene kleur mooi af tegen veelgebruikte tinten in de badkamer zoals zwart, wit, grijs en beige. Maar dat is niet het enige voordeel. Planten zorgen ook nog eens voor meer zuurstof. Dit is in een vaak warme ruimte als een badkamer extra handig! We laten u zien welke planten het meest geschikt zijn voor in de badkamer.

planten voor in de badkamer

Aloë vera

Een populaire plant die het ook prima in de badkamer doet. Hij zorgt voor extra zuurstof en kan tegen een stootje. Nog een extra voordeel: het sap in de bladeren heeft een helende werking en is erg goed voor de huid. Zo kunt u direct uw huid verzorgen!

Varens

Varens voelen zich op zijn best in een vochtig klimaat. Daarom is de badkamer een uitstekende plek om deze neer te zetten. Daarnaast heeft deze plant ook niet zo veel aandacht nodig. Ideaal dus als u niet zulke groene vingers heeft.

Trendwatcher Songül

PLANTEN ZORGEN OOK NOG EENS VOOR MEER ZUURSTOF

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
planten voor in de badkamer
planten voor in de badkamer

Lepelplant

Ook deze plant komt van oorsprong uit een warm en vochtig klimaat. Nog een perfecte kandidaat voor in de badkamer. hij heeft mooie donkergroene bladeren met daar tussen witte vaantjes. Een echte eye-catcher voor in de badkamer.

Orchidee

Wilt u toch wat kleur aanbrengen? Dan is de orchidee een goede optie. Deze plant heeft bloemen in verschillende kleuren, dus alles is mogelijk. Hij is gemakkelijk te verzorgen en kan prima overleven in een vochtige omgeving.

Laatste trends