Handigheidjes voor in de badkamer

Door Songül

Geschreven door: Songül op 12 augustus 2022

De badkamer wordt meestal dagelijks gebruikt. Zeker als er veel mensen gebruik van moeten maken, kan het er soms erg druk zijn! Daarom zijn bepaalde handigheidjes in de badkamer erg welkom. Handigheidjes in het schoonmaken of het opbergen van spullen, altijd goed om te weten! In dit blogbericht laten wij zien hoe u uw badkamer handiger kunt gebruiken.

Sani-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T145625.626-1

Slim opbergen

Zeker in een wat kleinere badkamer of een badkamer waar veel spullen in staan, is het belangrijk dat u de ruimte goed indeelt. Dit zorgt er niet alleen voor dat u het overzicht bewaart en alles snel terug kunt vinden, maar ook dat alles er rustig en opgeruimd uit blijft zien. Uw badkamer is nu eenmaal een plek om te relaxen na bijvoorbeeld een lange dag werk. Dat lukt veel beter als alles er netjes uit ziet! Door zo min mogelijk op de vloer te plaatsen zorgt u er voor dat de badkamer optisch groter lijkt. Hang bijvoorbeeld een rekje aan de binnenkant van de deur waar u handdoeken of badjassen aan op kunt hangen en maak gebruik van plankjes boven uw wastafel of boven het bad.

Trendwatcher Songül

Daarom zijn bepaalde handigheidjes in de badkamer erg welkom.

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
Sani-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T152953.556
Sani-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T152948.468

Badkamer hacks!

De föhn, stijltang, krultang, elektrisch scheerapparaat, de oplader van uw elektrische tandenborstel, allemaal apparaten met snoeren die veel ruimte in beslag nemen. U kunt ze allemaal los in een la of kastje leggen, maar dat is eigenlijk zonde van de ruimte. U kunt dit oplossen, door bijvoorbeeld een tijdschriftenbakje tegen de binnenkant van een kastdeurtje te schroeven. Hier kunt u alle elektrische apparaten met veel snoeren in doen en bespaar u veel ruimte in uw kastje! Probeer de snoeren zo veel mogelijk om het apparaat heen te wikkelen zodat ze niet met elkaar in de knoop komen.

Nog een handige hack, is een magneetstripje aan de binnenkant van bijvoorbeeld uw spiegelkast of een lade. Hier kunt u alle kleine ijzeren dingetjes die u vaak kwijt bent tegen aan plakken! Denk aan schuifspeldjes, een wimperkruller of een kleine schaartje. Zo heeft u altijd alles bij de hand en het bespaart ook nog eens ruimte!

Schoonmaak tips

In een badkamer blijft u altijd schoonmaken. Handige schoonmaaktips zijn daarom eigenlijk altijd welkom. Wist u bijvoorbeeld dat u uw kranen weer gemakkelijk mooi glimmend krijgt door ze te poetsen met schoonmaak azijn en een foldertje? Maak de folder eerst nat met warm water, doe er een beetje schoonmaak azijn op en ze zijn weer als nieuw!

Ook een veel voorkomend probleem in badkamers is dat de voegen tussen de tegels snel verkleuren. Dit kunt u heel gemakkelijk oplossen door een speciale voegenstift. Zo ogen uw voegen binnen een handomdraai weer als nieuw, zonder dat u er hard op hoeft te schrobben!

Trendwatcher Songül

Hier kunt u alle kleine ijzeren dingetjes die u vaak kwijt bent tegen aan plakken!

Sani-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T153209.875
Sani-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T153200.480
Laatste trends