Een badkamer in een moderne stijl

Door Songül

Geschreven door: Songül op 19 januari 2022

Een badkamer is in veel verschillende stijlen in te richten. Het is natuurlijk maar net wat jij mooi vindt, en waar je je fijn bij voelt. In deze blog laten we zien hoe de moderne badkamer anno nu er uit ziet en hoe je deze het best kunt inrichten!

Een badkamer in een moderne stijl

Rust en comfort

Een moderne badkamer is echt bedoeld om tot rust te komen en te ontspannen aan het begin of het eind van de dag. Om dit te bereiken, zijn rustige kleuren en tinten zoals grijs, beige, zandkleur, wit of zwart een goede keuze. Zorg er voor dat de basis rustig blijft. Als je toch meer kleur in de badkamer wilt, ga dan voor één specifieke kleur die je laat terugkomen in bijvoorbeeld de accessoires. Ga je voor meerdere felle kleuren, dan haal je al snel het rustgevende effect weg.

Trendwatcher Songül

ZORG ER VOOR DAT DE BASIS RUSTIG BLIJFT

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
Een badkamer in een moderne stijl
Een badkamer in een moderne stijl

Strakke designs

Om meer rust in de badkamer te creëren, zijn strakke designs ook een goede optie. Ga dus voor rechte lijnen in de meubels en accessoires in de badkamer. Kies bijvoorbeeld een rechthoekig bad in plaats van een rond bad. Een betonnen gietvloer of grote vierkante tegels helpen ook om je badkamer zo strak mogelijk in te kunnen richten.

Trendwatcher Songül

GA DUS VOOR RECHTE LIJNEN IN DE MEUBELS EN ACCESSOIRES

Luxe en ontspanning

Om helemaal tot rust te komen in een moderne badkamer, kun je gebruik maken van luxe elementen. Denk hierbij aan een regendouche, vloerverwarming, een dubbele wastafel of een whirlpool. Je kunt het natuurlijk zo luxe maken als je zelf wilt. Uiteraard mag een inloopdouche ook niet ontbreken in een moderne badkamer, die je weer modern kunt afstijlen met een glazen douchewand.

Laatste trends