Frame-installatie

Installatiesystemen

Een toilet op de vloer is niet meer nodig met behulp van de frame-installatie. De frame wordt gebruikt voor hangtoiletten die aan de muur gemonteerd worden. Doordat deze achter de muur weggewerkt is, zie je uiteindelijk alleen nog de toiletpot en bedieningsplaten.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Waarom een frame-installatie

Een frame-installatie is een stevige en duurzame constructie, die gemakkelijk gewicht van 400 kilogram kan dragen. De frame kan zelfs op gipswandelen worden geïnstalleerd, echter is dit vaak wel wat lastiger qua installatie. Door de frame-installatie ziet het toilet er een stuk strakker uit. De frame-installatie is volledig veilig en een goede manier om een hangtoilet te installeren. Door te kiezen voor een hangtoilet, is de vloer ook gemakkelijker schoon te houden.

Mogelijkheden

De frame-installatie zijn er van de merken Grohe en Xenz. Kies er een toiletpot en toiletzitting bij, zodat deze in z’n geheel geïnstalleerd kan worden. Kies een mooi hangtoilet dat past bij het interieur van de badkamer of toilet, om er één geheel van te maken. Het is belangrijk om van tevoren te bekijken welke afmetingen het beste zijn voor het toilet, om uiteindelijk de goede maat frame-installatie te kiezen.

Badkamer trends

Ontdek meer