Spoelinstallatie

Installatiesystemen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een spoelinstallatie te laten monteren in hun badkamer of als toilet. Het is een duurzamer product dan een normaal toilet, omdat hierbij minder gebruik hoeft te worden gemaakt van toiletpapier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden met een spoelinstallatie.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Wat doet een spoelinstallatie?

Wanneer u uw boodschap heeft gedaan op een spoelinstallatie, hoeft u geen gebruik te maken van toiletpapier. Als u klaar bent hoeft u alleen op een knop te drukken. Er zal een waterstraal vrijkomen die uw onderlichaam wast. Vervolgens worden de natte delen droog geföhnd. Zo bent u weer helemaal schoon en fris! Het is ook veel hygiënischer, omdat u hierbij vrijwel niet uw handen hoeft te gebruiken.

Verschillende modellen

Een spoelinstallatie is verkrijgbaar in verschillende modellen. U kunt ervoor kiezen om een complete pot te laten plaatsen. Het enige nadeel hierbij is, dat het veel ruimte inneemt. Een andere optie is om een bril op uw toilet te laten monteren. Deze neemt geen ruimte in en kan op uw huidige toilet gemonteerd worden.

Badkamer trends

Ontdek meer