Sani-Dump Vlaardingen

Sanitairwinkel
Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs!

Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droombadkamer! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Sani-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze badkameradviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod aan sanitair en tegels zelf!

Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.

Openingstijden
  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten
Contactgegevens
Gerard Burgerlaan 12
3131 KZ  Vlaardingen

BADKAMERWINKEL VLAARDINGEN | SANI-DUMP HELPT U GRAAG MET UW BADKAMER!

Binnen Sani-Dump staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast hechten we veel waarden aan het verlenen van goede service. Wij denken en kijken graag mee naar oplossingen op maat. Zelfs in wat kleinere ruimtes!

INSPIRATIE OPDOEN

Vindt u het lastig om bepaalde keuzes te maken? Dat begrijpen we. Om het voor u wat makkelijker te maken, hebben wij op Pinterest een aantal borden voor u klaarstaan. Hier kunt u inspiratie uit opdoen. Bekijk hier onze Pinterest borden.

Daarnaast hebben we op onze website ook genoeg inspiratie voor u klaarstaan. Bekijk onze blogs hier.

Wilt u liever inspiratie opdoen in onze showroom? Geen probleem. Dit kan samen met één van onze medewerkers of alleen.

Heeft u genoeg inspiratie opgedaan? En bent u klaar voor het ontwerpen van uw badkamer? Geweldig! Wij ook. U kunt bij ons gratis een 3d ontwerp aanvragen van uw badkamer. Wat is dit? Met een 3d ontwerp krijgt u een realistisch beeld over hoe uw badkamer eruit komt te zien. Via deze weg kunt u zien of bijvoorbeeld de kleurencombinaties die u heeft gekozen, goed bij elkaar passen.

Heeft u interesse in een gratis 3d ontwerp? Vraag deze dan hier aan.

NEEM CONTACT OP MET SANI-DUMP VLAARDINGEN

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een badkamerwinkel in Vlaardingen? Of heeft u andere vragen voor ons? Neem contact met ons op!