Sani-Dump Terneuzen

Sanitairwinkel
Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs!

Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droombadkamer! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Sani-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze badkameradviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod aan sanitair en tegels zelf!

Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.

Openingstijden
  • Maandag12:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten
Contactgegevens
Mr. F.J. Haarmanweg 51 A
4538AN  Terneuzen

BADKAMER WINKEL TERNEUZEN | ALTIJD DE GOEDKOOPSTE!

Aan de prijs ligt het niet! Want bij Sani-Dump kunt u altijd terecht voor de laagste prijs. Wij zijn geen sanitair outlet maar hebben mooie A-merken tegen leuke prijzen. Dit alles hebben we te danken aan de vele vestigingen door het hele land. Als u iets ziet naar uw smaak kunnen we er dan ook voor zorgen dat deze producten snel geleverd worden. Nog een voordeel! Het is wel wat om te zeggen dat we de goedkoopste zijn. Daarom nodigen we u graag uit om, indien u een offerte heeft van een andere badkamerwinkel, deze mee te brengen. Zo kunnen wij nog wat aan de prijs doen!

Maak gebruik van de offerte vergelijker.

LAAT U INSPIREREN! KOM LANGS!

In onze ruim opgezette showroom hebben we veel verschillende badkamer stijlen die u kunt komen bekijken. Loop gerust op uw gemak rond en vraag iets aan onze medewerkers wanneer nodig. Wilt u liever wat extra tijd en begeleiding? Dan is het handig om een afspraak te maken zodat onze badkamerspecialisten alle tijd voor u kunnen nemen. Heeft u al een idee van wat u in uw badkamer wilt? Laat dan een gratis én vrijblijvend 3D ontwerp maken.

Laat een 3D ontwerp opstellen.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Heeft u nog vragen over onze badkamer winkel Terneuzen & omgeving? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder. U kunt contact opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0115-745323. Tot snel!

P.s. volg ons voor meer inspiratie op Pinterest!