Wc kopen

Wilt u een wc kopen? Laat u inspireren en ontdek meer!

WC KOPEN: NIET SPANNEND, WEL NOODZAKELIJK

Laat u verrassen!

Een wc kopen is vaak niet waarmee we beginnen als we op zoek gaan naar een nieuwe badkamer. Eigenlijk best vreemd, want als er één stuk sanitair onmisbaar is, dan is het wel de wc. Bovendien is er meer mogelijk dan u denkt. Gaat u voor een strak hangend toilet, een designtoilet of toch gewoon een ‘ouderwetse’ wc-pot?

kosten badkamer
Sani-Dump - 2-2
Sani-Dump - 1 (1)

VAN HANGTOILET TOT BIDET

Voor wie een wc wil kopen, hebben we een aantal interessante opties. Al eens gedacht aan een bidet? In het buitenland zijn ze al bekend met het fenomeen en vanuit hygiënisch oogpunt krijgen bidetten ook in Nederland steeds meer voet aan de grond. Voor wie alleen op zoek is naar een gewone toiletpot, zijn er fraai vormgegeven design- en hangtoiletten. Loop eens door een van onze showrooms om de mogelijkheden te bekijken!

WC KOPEN VAN TOPMERKEN

Sani-Dump werkt alleen met de beste producten van A-merken. Een wc koop je niet zo vaak, dus het moet gewoon gelijk goed zijn. Met toiletten van o.a. Geberit, Sphinx en Keramag zit dat wel snor en uiteraard bent u dankzij onze dumpprijzen verzekerd van de allerbeste prijs. Wilt u een wc kopen en bent u benieuwd wat Sani-Dump u te bieden heeft? We laten het graag aan u zien, loop gewoon eens binnen en vergeet niet alvast in onze online outlet te kijken.