Tegels kopen Rotterdam

Wilt u graag tegels kopen Rotterdam? Kom dan langs bij Sani-Dump! Een groot aanbod tegels voor zowel wand als vloer. Te gebruiken in zowel de badkamer, toilet als keuken. Bij Sani-Dump Rotterdam hebben we vele soorten tegels. Denk hierbij aan verschillende maten en materialen. Een goed advies voor de juiste tegels is belangrijk. Daarom geven wij u graag een deskundig advies over materiaal, plaatsing en ontwerp. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak en kom gezellig langs in de winkel.

Tegels en meer bij Sani-Dump

Naast een groot assortiment tegels kunt u bij Sani-Dump Rotterdam terecht voor alles op het gebied van badkamers. Als badkamerspeciaalzaak realiseren wij voor u uw droombadkamer. Tegels zijn natuurlijk niet alleen toepasbaar in de badkamer. Door de moderne technieken kunnen tegels sprekend lijken op bijvoorbeeld een houten vloer. Ideaal voor in de woonkamer, want tegels van Sani-Dump zijn ook nog eens onderhoudsvriendelijk! Meer weten over de toepassing van tegels? Lees dan snel verder.

Tips tegels kopen Rotterdam

Tegels zijn de basis van iedere ruimte. Belangrijk om hierin de juiste keuze te maken. Zoals hierboven aangegeven zijn tegels in de woonkamer weer terug van weggeweest! Waar vroeger de kille tegels geplaats werden is er tegenwoordig zoveel meer mogelijk! Omdat keramische tegels met de machine vervaardig worden is het mogelijk de tegel een print of opdruk te geven. Zoals onder andere houtlook of juist beton. Hierdoor behoudt u de voordelen van een keramische tegel, zoals makkelijk in onderhoud en lange levensduur, maar heeft u toch sfeer en warmte!

Benieuwd geworden naar ons aanbod tegels? Kom dan zeker langs in onze showroom. U vindt de winkel van Sani-Dump aan de Stadionweg 45a in Rotterdam. Wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Neem dan zeker eens een kijkje op onze inspiratiepagina.

We zien u graag snel bij Sani-Dump Rotterdam!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Rotterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!