Tegeloutlet Purmerend openingstijden

Bent u op zoek naar een tegeloutlet in Purmerend? Laat u inspireren en ontdek meer!

Tegeloutlet Purmerend openingstijden

Altijd een vestiging in de buurt!

Op de website van Sani-Dump vindt u de tegeloutlet Purmerend openingstijden. Bij Sani-Dump vindt u een onwijs groot aanbod tegels. U vindt bij ons de meest hoogwaardige kwaliteit A-merken tegen absolute bodemprijzen. Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat het vervangen van het tegelwerk, in welke ruimte dan ook, geen jaarlijkse klus is. Daarnaast is het ook nog eens kostbaar. Daarom kunt u bij Sani-Dump, de badkamerspecialist, terecht voor kwaliteit tegen de laagste prijs.

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Voltastraat 1
1446VA  Purmerend

SANI-DUMP TEGELS

Naast sanitair en badkamermeubels kunt u bij Sani-Dump ook terecht voor tegels. Voor de laagste prijs vindt u de mooiste vloertegels bij Sani-Dump Purmerend! Grote tegels van betonlook, of traditionele witte tegels is allerlei formaten. Niks is te gek! Wat u ook zoekt u vindt het allemaal bij Sani-Dump. Maak een vrijblijvende showroomafspraak via de website. Benieuwd naar ons aanbod? Lees dan snel verder.

De badkamertegels die u voor de wand en de vloer gaat gebruiken, bepalen de uitstraling van de ruimte. Gelukkig is er volop keuze in kleuren, maten en vormen, maar ook leg patronen. Over de hedendaagse tegeltrend voor de badkamer kunnen we duidelijk zijn: wit en groot voor op de wand, donkergrijs en groot voor op de vloer. Uiteraard vindt u deze tegels bij Sani-Dump.

Toch liever iets unieks? Ook dat kan bij ons!  Zo zien we naast de standaardkleuren ook veel natuurtinten terug komen. Maar ook natuursteen-look zoals marmer en leisteen. Daarnaast is dé trend van dit moment: de keramische tegels. Met deze tegels kun je namelijk bijna elke uitstraling in een ruimte creëren.

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:00 - 18:00 uur
  • Woensdag09:00 - 18:00 uur
  • Donderdag09:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag09:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag09:00 - 17:00 uur
    Gesloten
  • ZondagGesloten

CONTACT TEGELOUTLET PURMEREND OPENINGSTIJDEN

Er zijn mogelijkheden genoeg bij Sani-Dump. Bekijk de openingstijden van Sani-Dump Purmerend op de website. Wilt u meer tips voor uw nieuwe tegels? Bekijk dan ook eens onze inspiratiepagina op de website.

Tot snel bij Sani-Dump Purmerend!