SANITAIR WINKELS

Sani-Dump is dé nummer 1 sanitair winkel in sanitair land. Dat komt omdat je bij ons alles kunt vinden met betrekking tot sanitair en dat tegen bodemprijzen. Bij andere sanitairwinkels moet u meerdere winkels bezoeken om een keuze te kunnen maken over uw gewenste producten, bij Sani-Dump is één megastore voldoende om alle sanitair producten te vinden die u zoekt. We staan voor u klaar in onze 41 sanitair winkels om u te informeren en te adviseren over onze producten. U heeft dus niet alleen alle producten bij elkaar, maar ook nog eens persoonlijk advies.

BADKAMER ONTWERPEN VOORBEELDEN

Tijdens het persoonlijk advies zullen we u diverse ontwerpen van badkamer voorbeelden laten zien. We zullen uw badkamerwensen inventariseren en gaan op basis daarvan de badkamer ontwerpen en met u op zoek naar de mooiste indeling. Het ontwerp bepaalt hoe de badkamer kan worden ingericht en welke meubelen er geschikt zijn voor in uw badkamer.

U geeft uw wensen aan en wij zullen op basis daarvan een prachtige badkamer ontwerpen. We laten u graag de mogelijkheden zien en de producten die in uw droom badkamer zullen passen. Wilt u graag klassiek of moet het strak design? Onze ontwerpers weten uw wensen om te zetten in een ontwerp die geheel in de stijl is van uw huis. De uitstraling van de badkamer zal worden weergegeven door de materialen, de tegels, het sanitair, de kranen en andere meubels

NEEM CONTACT OP MET SANIDUMP

Via de onderstaande buttons kunt u direct contact opnemen met Sandiump.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!