Sanitair Purmerend

Voor Sanitair Purmerend zit u bij Sani-Dump helemaal op de juiste plek! Alles op het gebied van sanitair en badkamers  is te vinden bij Sani-Dump Purmerend. Bestel een mooie toiletset, kies stralende tegels, en zorg er met de juiste kleuren en materialen voor dat alles goed bij elkaar past. Bij Sani-Dump volgen we de ontwikkelingen en trends op de voet, om u daar goed over te kunnen adviseren. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak!

Sani-Dump | Sanitair & meer!

Op zoek naar een mogelijkheid om de badkamer er unieker uit te laten zien? Door middel van sanitair te kiezen die niet gebruikelijk is creëert u een unieke eigentijdse badkamer.  Voor het hele sanitair geldt dat we vaak gebruikmaken van wit of een lichte kleur grijs. Andere kleuren komen niet zo snel aan bod, terwijl ze daar goed voor geschikt zijn. Benieuwd naar hoe u  dit het beste kunt combineren? Lees dan snel verder!

Vroeger was de badkamer vooral een ruimte waar mensen zich wasten, naar de wc gingen en een wasje draaiden. Tegenwoordig is de badkamer voor veel mensen ook een plek waar ze tot rust willen komen en kunnen ontspannen. Daar weten wij bij Sani-Dump alles van! Belangrijk dus om de juiste keuzes te maken op het gebied van materiaal, kleuren en plaatsing van het sanitair.

Tips sanitair Purmerend

Houdt de badkamervloer vrij! Wat veel voorkomt is dat badkamermeubels zwevend gemonteerd worden. Het kastje onder de wastafel of wasbak is verdwenen en de zwanenhals is weggewerkt in het blad van de wastafel. Hierdoor blijft de vloer vrij, waardoor je een opgeruimd en ruimtelijk gevoel krijgt. Bijkomend voordeel is ook dat de vloer gemakkelijker schoon te maken is! Toch bang dat u te weinig opbergruimte heeft? Ook daar hebben wij een oplossing voor! Bekijk meer tips en trends op onze inspiratiepagina!

Nieuwsgierig geworden? Of wilt u het toilet opnieuw in richten, de badkamer mooier maken of om daar in één keer goed mee van start te gaan? Breng dan eens een bezoekje aan de showroom van Sani-Dump Purmerend! Maak snel een afspraak en laat u inspireren en adviseren voor sanitair Purmerend!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Purmerend

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Purmerend