Sanitair outlet Gouda

Bent u in Gouda op zoek naar een sanitair outlet? Laat u inspireren en ontdek meer!

Sanitair outlet Gouda

Altijd een vestiging in de buurt!

Wilt u eens langskomen in onze sanitair outlet Gouda? Maak dan een afspraak via onze website! Bij Sani-Dump vindt u een groot aanbod aan badkamermeubels en tegels. Doordat wij over verschillende vestigingen beschikken door heel Nederland, kunnen wij de meubels leveren binnen een korte periode. Ook hebben wij veel verschillende stijlen tot onze beschikking.

Bent u nieuwsgierig naar het aanbod in onze badkamer outlet? Maak dan een afspraak en kom eens langs!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Hanzeweg 4C
2803 MC  Gouda

SANITAIR OUTLET GOUDA | LAAT EEN 3D ONTWERP MAKEN BIJ SANI-DUMP

Als u erachter wilt komen hoe de badkamer eruit zal zien in uw woning, kunt u een 3D ontwerp laten maken. Hierbij kunt u meteen ontdekken of u tevreden bent met het resultaat of dat u juist aanpassingen wilt. U gaat samen met één van onze medewerkers aan de slag, waarbij u eerst in gesprek gaat over uw wensen en eisen. Vervolgens zullen de mogelijkheden besproken worden en wordt er een ontwerp gemaakt. Het laten maken van een 3D ontwerp is gratis en vrijblijvend.

Eén van de manieren om inspiratie op te doen voor uw badkamer, is door ons inspiratiemagazine op te vragen. In het magazine komen verschillende onderwerpen aan bod die relevant zijn voor het maken van de beslissing. Zo geven wij bijvoorbeeld tips over hoe u de badkamer het beste kunt inrichten, maar laten wij ook voorbeelden zien van badkamers en badkamertegels in de verschillende stijlen. Bij ons kunt u terecht voor goedkope badkamermeubels, baden, douches, spiegels en nog veel meer!

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag10:00 - 21:00 uur
  • Vrijdag10:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag12:00 - 17:00 uur

NEEM CONTACT MET ONS OP

Mocht u meer willen weten over onze sanitair outlet Gouda, dan kunt u gerust contact opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wilt u een afspraak maken om langs te komen? Maak deze dan hier. Wij hopen u snel te zien bij Sani-Dump Gouda!