Sanitair Hoofddorp

Bent u op zoek naar sanitair in Hoofddorp? Laat u inspireren en ontdek meer!

Sanitair Hoofddorp

Altijd een vestiging in de buurt!

Op zoek naar Sanitair Hoofddorp? Dan is Sani-Dump dé winkel die u zoekt! Een immens groot aanbod in badmeubelen, baden, kranen, douchewanden, tegels en nog veel meer. Gevestigd in Aalsmeer op slechts een paar km afstand van Hoofddorp. In een ruim opgezette showroom kunt u uw droombadkamer samen stellen! Niet op zoek naar een complete badkamer? Geen punt, ook voor losse aankopen kunt u terecht bij Sani-Dump Aalsmeer.

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Koedijkerstraat 32
1823CR  Alkmaar

SANI-DUMP | SANITAIR HOOFDDORP

Al 24 jaar lang uw expert op het gebied van sanitair. Met meer dan 41 megastores door heel Nederland is Sani-Dump  de snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Met een groot aanbod en gedegen advies komt u tot uw droombadkamer. Bij Sani-Dump kunt u uit gaan van kwalitatieve A-merken tegen een bodemprijs. Want het enige wat wij dumpen zijn prijzen!

Nu begrijpen wij dat het maken van een keuze qua badkamer nog vrij lastig kan zijn. Daarom zijn wij altijd up-to-date met de nieuwste badkamertrends. Op onze website kun je verschillende blogs lezen over de nieuwste trends, tips en tricks voor uw badkamer en hoe u tot een goedkope maar stijlvolle badkamer kunt komen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het maken van een gratis 3D-ontwerp. Deze manier geeft aan fantastisch beeld weer van hoe uw badkamer er daadwerkelijk uit komt te zien!

Ook kunt u een kijkje nemen op onze inspiratie pagina. Deze staat vol informatie , tips waar u rekening mee moet houden en de mooiste plaatjes van de meest uiteenlopende badkamers. Maar ook vindt u de nieuwste trends via onze Pinterest borden.

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • DinsdagGesloten
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 21:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur

MAAK EEN AFSPRAAK BIJ UW SANITAIR HOOFDDORP !

Twijfel niet langer en kom gezellig langs in onze showroom in Aalsmeer. Twijfelt u nog wel over bepaalde keuzes? Door middel van een eerlijk en persoonlijk advies weet u precies waar u aan toe bent. Zien wij u snel?