Badkamerwinkel Oud-Beijerland

Bent u op zoek naar een badkamerwinkel in Oud-Beijerland? Laat u inspireren en ontdek meer!

Badkamerwinkel Oud-Beijerland

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een badkamerwinkel Oud Beijerland en wilt u een nieuwe goedkope badkamer kopen in de Hoeksche Waard? Dan bent u bij Sani-Dump zeker aan het juiste adres! Sinds augustus 2019 hebben wij namelijk ook een vestiging in de Hoeksche Waard, zodat u daar ook altijd een megastore in de buurt heeft. Dus bent u op zoek naar een sanitairwinkel in de buurt van Strijen en wilt u sanitair kopen in Strijen of een nieuwe toilet in s’Gravendeel? Dan kunt u terecht bij Sani-Dump in Oud-Beijerland! Het is niet voor niks dat Sani-Dump maar blijft groeien. Wij zijn namelijk al jaren dé badkamerspecialist en weten inmiddels alles over het op de juiste manier aankleden en inrichten van de ideale badkamer.

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Kom gerust langs of maak een afspraak!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Willem Beukelszstraat 6C
3261 LV  Oud Beijerland

BADKAMERWINKEL OUD-BEIJERLAND | BIJ SANI-DUMP MOET U ZIJN!

Sani-Dump staat al jaren bekend om het aanbod van A kwaliteit merken, maar dan tegel absolute bodemprijzen! Zo vind u bij ons producten van Geberit, Villeroy & Boch, Grohe en nog veel meer mooie merken, maar dan nergens goedkoper dan bij ons. Kom gerust langs in één van onze megastores door het hele land en bekijk met eigen ogen onze producten in onze ruime showrooms. Ook hier in de Hoeksche Waard hebben we een ruime badkamer showroom waar we voor u klaar zullen staan! Uiteraard kunt u hier ook alles vragen aan de winkelmedewerkers die graag samen met u op zoek gaan naar de mooiste producten voor in uw badkamer.

Bij ons is het ook mogelijk om een gratis en vrijblijvende 3D tekening te maken van uw nieuwe badkamer. Zo kunnen wij met u meedenken over de juiste indeling, en adviseren zodat u straks zo lang mogelijk plezier heeft van uw nieuwe badkamer. We snappen namelijk heel goed dat het lastig kan zijn om een badkamer in te richten als u dit nog nooit heeft gedaan. Op deze manier kunnen wij u alvast een inkijkje geven in de mogelijkheden!

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 20:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Tot ziens bij Sani-Dump!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!