Badkamerspecialist Leiderdorp

Bij Sani-Dump als badkamerspecialist Leiderdorp vindt u alles voor uw badkamer. Een groot aanbod aan sanitair, tegels en badkamermeubels is te bekijken in onze ruim opgezette showroom. Met meer dan 24 jaar ervaring zijn wij dé badkamerspecialist die u kan helpen bij het realiseren van uw nieuwe badkamer. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak via de website.

Sani-Dump Leiderdorp

Met verschillende A-merken in ons assortiment zoals onder andere Villeroy & Boch en Grohe kunt u altijd hoge kwaliteit verwachten. Echter altijd voor een bodem prijs! Want Sani-Dump is alles behalve een dumpzaak. Wij bieden u gewoon altijd de laagste prijs voor hoogwaardige producten. Daarnaast staat service en een persoonlijk advies bovenaan. We denken met u mee en adviseren u waar nodig. Ook kunt u bij ons terecht voor een gratis 3D ontwerp. Hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Een gratis 3D ontwerp helpt u de gekozen producten in de ruimte te visualiseren. Wel zo fijn voordat u de aankoop doet. Uw badkamer verbouwen of aanpakken doet u ten slotte niet dagelijks. Belangrijk om hierin de juiste keuze te maken. Daarom helpen wij van Sani-Dump u daar graag bij.

Ontwerpen | Realiseren

Om uw droombadkamer te realiseren zullen wij alle stappen met u doorlopen. Beginnend met al uw wensen in kaart te brengen. Welke stijl ? Wat voor sanitair? Vervolgens gaan we kijken naar hoe u uw ruimte het beste kun indelen. Want geen enkele ruimte is hetzelfde en we willen natuurlijk elke centimeter optimaal benutten. Ten slotte kunnen we alles samenvoegen in het 3D ontwerp. Zo krijgt u een inzichtelijk beeld van hoe de door u gekozen producten eruit komen te zien.

Contact badkamerspecialist Leiderdorp

Al zin om aan de slag te gaan? Maak vandaag nog een afspraak via onze website! In slechts 3 stappen wordt de afspraak bevestigd. In de tussentijd kunt u alvast wat inspiratie opdoen op onze inspiratiepagina. Uiteraard bent u ook altijd welkom om te komen kijken in de showroom zonder afspraak. Let dan wel even goed op onze openingstijden.

De koffie staat voor u klaar bij Sani-Dump Leiderdorp.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leiderdorp

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!