Badkameroutlet Amersfoort

Bent u op zoek naar een badkameroutlet in Amersfoort? Laat u inspireren en ontdek meer!

Badkameroutlet Amersfoort

Altijd een vestiging in de buurt!

Sani-Dump badkameroutlet Amersfoort biedt een ruime collectie sanitair van topmerken, tegen absolute bodemprijzen! In onze showrooms vindt u uitsluitend top kwaliteit sanitair en badkamer meubelen, en kunt u eindeloos inspiratie opdoen voor uw badkamer. Al het sanitair wordt aangeboden tegen de scherpste prijzen, zodat u de beste kwaliteit voor ieder budget tot uw beschikking heeft. Naast onze megastore in Amersfoort, vindt u 41 vestigingen in zowel Nederland als België. Er is dus altijd een Sani-Dump bij u in de buurt! Wilt u een badkamer renovatie gaan doen of wilt u uw badkamer verbouwen in Amersfoort? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Nijverheidsweg-Noord 75
3812 PK  Amersfoort

PERSOONLIJK ADVIES BIJ SANI-DUMP

In de badkamer showroom in Amersfoort staan onze ervaren medewerkers voor u klaar, zij kunnen u van professioneel advies op maat voorzien. Via de website kunt u direct een persoonlijke afspraak maken, waarin we de mogelijkheden voor uw badkamer uitgebreid kunnen bespreken. Neemt u vooral de plattegrond van uw badkamer mee, zodat we u optimaal kunnen helpen. Dit kan onder andere door het maken van een 3D-ontwerp van uw droombadkamer. Zo heeft u direct een beeld hoe het nieuwe sanitair in uw badkamer past.

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 20:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

BADKAMEROUTLET AMERSFOORT – KWALITEIT VAN A-MERKEN

Bij Sani-Dump vindt u sanitair en badkamer meubelen van topmerken, maar dan tegen de allerscherpste prijs. Hiermee garanderen wij u duurzaamheid, en een luxe uitstraling voor iedere badkamer en ieder budget. Op de website vindt u een overzicht van alle merken die Sani-Dump in het assortiment heeft, waaronder Sphinx, Riho, Vasco en Villeroy & Boch. Ze zijn gesorteerd op categorie, zodat u gemakkelijk kunt vinden waar u naar zoekt. Op de website kunt u alvast inspiratie opdoen, voor uw bezoek aan de showroom!

Heeft u behoefte aan advies op maat? Kom gerust langs in één van de Sani-Dump showrooms door het hele land, en ontdek onze complete collectie. Tot snel bij Sani-Dump!