BADKAMER ROOSENDAAL

Het kopen van een badkamer Roosendaal, het kan een hele uitdaging zijn. En dan hebben we het nog niet eens over de kosten en de dilemma’s. Sani-Dump begrijpt dit maar al te goed en doet er alles aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Ons team wordt door ons intern opgeleid en is op de hoogte van alle trends en ontwikkeling op de branche. Hierdoor kunnen zij u zo goed mogelijk van dienst zijn tijdens uw zoektocht.

EEN 3D-ONTWERP OP MAAT

Wanneer u opzoek bent naar een nieuwe badkamer, moet u zichzelf een aantal vragen stellen. Wil ik een bad of douche of allebei? Welke stijl badkamer wil ik? Hoeveel geld wil ik maximaal besteden? Dan bent u al een paar stappen dichterbij en hoeft een groot deel van de showroom al niet te bekijken. Het is vooral handig om uw plattegrond mee te nemen naar de showroom. Hierdoor kunnen de medewerkers u beter van dienst zijn.

Ze weten dan hoe uw badkamer het beste in gedeeld kan worden en hoeveel ruimte u heeft. Op basis van de plattegrond kunnen zij voor u ook een 3D-ontwerp maken. Dan heeft u nog een beter beeld van uw nieuwe droombadkamer.

KOOP UW BADKAMER ROOSENDAAL BIJ SANI-DUMP

Laat u inspireren in onze showrooms voor uw eigen badkamer inrichting. Alle merken staan bij ons in de showroom zodat u alle producten tot hun recht ziet komen. De medewerkers zijn als de beste op de hoogte van alle producten en kunnen u er precies alles over vertellen. Maak vooraf een afspraak, zodat ze alle tijd voor u hebben. Dan staat de koffie voor u klaar!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Roosendaal

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Roosendaal