Badkamer Hilversum

Bent u op zoek naar een badkamer in Hilversum? Laat u inspireren en ontdek meer!

Badkamer Hilversum

Altijd een vestiging in de buurt!

Zoekt u naar badkamer Hilversum? Dan bent u op de juiste weg bij Sani-Dump! Sani-Dump is dé speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, design sanitair of alleen een bad meubel, vrijstaand bad, whirlpool bad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op nemen! Wij helpen u graag verder met het zoeken van uw droom badkamer.

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Nijverheidsweg-Noord 75
3812 PK  Amersfoort

ONTWERP UW DROOMBADKAMER BIJ SANI-DUMP

Badkamers ontwerpen is een vak op zich en bij Sani-Dump hebben we daar verstand van. Er komt heel wat kijken bij het installeren van een badkamer. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw badkamer geheel naar eigen wens te ontwerpen. U bent daarbij niet duur uit! Wij bieden namelijk goedkope badkamers van puur en alleen A-merken. Door ons slimme inkoopbeleid kunnen wij u voorzien van de beste kwaliteit tegen de beste prijzen.

U vindt u bij ons deskundige medewerkers die graag uw ideale badkamer voor u ontwerpen. Kom gerust langs en ga vrijblijvend in gesprek. Met een 3D-tekening krijgt u net wat meer inzicht in de mogelijkheden van uw badkamer. Deze ontwerpen wij geheel gratis voor u.

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 20:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

VRAAG GERUST NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR BADKAMER HILVERSUM

We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar mocht u toch iets missen in onze showrooms: vraag het gerust. Op het gebied van sanitair en tegels kunnen we namelijk alles leveren. Ook als u wel wat hulp kunt gebruiken bij uw badkamerontwerp, staan onze badkamerspecialisten voor u klaar. Net als de koffie! Graag tot ziens in een van de Sani-Dump megastores.