Moderne badkamer

Rustig en minimalistisch design

Wat is een moderne badkamer?
Een moderne badkamer is de perfecte stijl wanneer u houdt van rust en minimalisme. De kenmerken van een moderne badkamer zijn dan ook een strakke afwerking, neutrale kleuren, het gebruik van glas en strakke lijnen. Wanneer u voor modern kiest bent u verzekerd van een tijdloze badkamer waar u lang van kunt genieten.

Moodboard materialen
Neutrale kleuren
Minimalistisch
Strakke afwerking

trotse klanten moderne badkamer

Instagram inspiratie

Ontdek moderne badkamer inspiratie van onze trotse klanten. #sanidump

De moderne badkamer bij

Mark en Linda

Moderne badkamer

Mark en Linda hebben gekozen voor een moderne inrichting van hun badkamer. Deze stijl past prachtig bij hun nieuwe appartement in Den Haag. In hun badkamer hebben ze gebruik gemaakt van verschillende materialen, zoals beton. Beide houden ze van rust en daarom hebben ze ook voor neutrale kleuren gekozen. Vaak wordt er bij moderne badkamers gebruik gemaakt van wit, grijs en eventueel zwart. Omdat Linda van gezelligheid houdt hebben ze de badkamer aangekleed met wat decorerende items, zoals een rieten wasmand, wat vazen en een leuke plant.

Over het algemeen hebben moderne badkamers een strakke en opgeruimde uitstraling. Afhankelijk van uw smaak kunt u er zelf voor kiezen of u uw badkamer ultramodern maakt of ervoor kiest om bepaalde moderne items in uw badkamer te verwerken. Iets wat we veelvuldig zien terugkomen in moderne badkamers is een inloopdouche met een doorlopende vloer. Dit zorgt voor een ruimtelijke uitstraling. Wanneer u genoeg ruimte heeft voor een ligbad komt dit ook mooi tot zijn recht. U kunt gaan voor strakke en hoekige baden, maar ook ovalen baden staan erg mooi.

Bent u net als Mark en Linda dol op een moderne badkamer? Plan dan een afspraak in bij Sani-Dump en vraag om advies van één van onze badkamerspecialisten. Zij zullen u helpen bij het realiseren van uw droombadkamer.

Moderne badkamer

Doe inspiratie op

blader door

Moderne badkamer trends

Ontdek meer