Design badkamer

Origineel en bijzonder

Een design badkamer is de perfecte stijl wanneer u houdt van originaliteit en als u uw badkamer een bijzondere uitstraling wilt geven. Wanneer u voor een design badkamer kiest kunt u er verzekerd van zijn dat u deze badkamer niet snel bij andere terugziet. Er worden vooral luxe materialen gebruikt en echte eyecatchers. Wilt u ook een design badkamer? Doe inspiratie op!

Moodboard materialen
Strak design
Eyecatcher
Designkranen

trotse klanten design badkamer

Instagram inspiratie

Ontdek design badkamer inspiratie van onze trotse klanten. #sanidump

De design badkamer bij

Elena en Colin

Elena en Colin wonen in een mooi vrijstaand huis in hartje Utrecht. In hun badkamer hebben ze gekozen voor luxe en design. Dit is terug te zien door het gebruik van marmer op de wanden en vloer. Hierin is er keuze tussen echt marmer of een marmerlook tegel die bijna nét zo echt is als natuursteen.

Zoals u kunt zien hebben Elena en Colin een design wastafel met unieke pootjes. Deze echte eyecatcher valt extra goed op door de grote keramieken waskom. Design badkamermeubels zijn speciaal ontworpen om origineel te zijn én op te vallen, maar ze kunnen juist ook strak in de omgeving opgaan.

Niet te vergeten is een bad ook onmisbaar als u voor luxe en design kiest. Vooral een vrijstaand bad is een perfecte keuze voor in een design badkamer. Hierbij kunt u naast de kleur wit ook voor zwart, grijs of een bad met een opvallende/bijzondere kleur gaan. Daarbij zijn designerkranen natuurlijk helemaal het einde. Bij designbadkamers wordt vaak ook een design radiator opgehangen die een luxe sfeer in de badkamer creëert. Zo zijn er verschillende vormen mogelijk.

Bent u net als Elena en Colin weg van een design badkamer? Plan dan een afspraak in bij Sani-Dump en vraag om advies van één van onze badkamerspecialisten. Zij zullen u helpen bij het realiseren van uw droombadkamer.

Sani-Dump - Kopie-van-Kopie-van-Interior-of-White-Modern-Bathroom-in-Apartment-20

Doe inspiratie op

Blader door

Design trends

Ontdek meer