3D BADKAMER ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Wie zijn wij?

Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump.

Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, design sanitair of alleen een bad meubel, vrijstaand bad, whirlpool bad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.

Zeker als u nog niet precies weet wat u wilt, kan het fijn zijn om inspiratie op te doen maar ook om persoonlijk advies te krijgen. Met dit doel hebben we persoonlijke experts voor u klaar staan in onze winkels. Zij kunnen u alles vertellen over wat er komt kijken bij het installeren van een badkamer. Daarnaast hebben wij onze Sani-Dump showrooms ingericht met veel soorten badkamers. Veel vierkante meters boordevol complete badkamer voorbeelden in allerlei stijlen, opstellingen en prijsklassen. Komt u dus naar de showroom om onze goedkope badkamers te bewonderen!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

3D badkamer ontwerpen

Wilt u een afspraak inplannen in een van onze showrooms? Dan is dit mogelijk. Er wordt voor u een 3d badkamer ontwerpen gemaakt. Met ons online formulier kunt u heel eenvoudig een afspraak plannen in een showroom naar keuze. Sani-Dump helpt u snel verder met een 3d ontwerp op maat.

Afspraak maken in de showroom