BTW Actie

Bij Sani-Dump

Profiteer nu van het verlaagde BTW-Tarief!

Het is tijd voor de BTW Actie bij Sani-Dump! Tijdens deze actieperiode betaalt u 6% BTW i.p.v. 21% BTW op alle A-merken sanitair en tegels. Maar wees er snel bij, want deze unieke actie geldt alleen tijdens de BTW-Actie.

Gratis professioneel 3D-Ontwerp en gedegen advies op maat

Bij Sani-Dump begrijpen we dat het samenstellen van uw droombadkamer een belangrijke keuze is. Daarom bieden wij gratis professionele 3D-ontwerpen en vrijblijvend gedegen advies op maat van onze ervaren adviseurs. Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes en laten u kennismaken met de laatste trends en innovaties op het gebied van sanitair en tegels.

Om er zeker van te zijn dat u geholpen wordt tijdens de BTW Actie door één van onze adviseurs, kunt u een vrijblijvende showroomafspraak maken bij één van onze 43 vestigingen in Nederland en België. Zo bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en krijgt u alle tijd om samen met onze adviseur uw droombadkamer te ontdekken.

BTW ACTIE, nog meer voordeel!

Bij Sani-Dump vindt u alle A-merken sanitair en tegels tegen bodemprijzen. Wij geloven namelijk dat een droombadkamer niet duur hoeft te zijn. Tijdens de BTW-Actie profiteert u daarom van extra korting aangeboden door al onze leveranciers. Zo vindt u tegen elk budget uw droombadkamer en toilet.

Hopelijk tot snel bij ons in de showroom

Kortom, maak gebruik van de BTW-Actie bij Sani-Dump en ontdek samen met onze adviseurs uw aanstaande droombadkamer. Wij staan voor u klaar en helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Kom vrijblijvend langs in onze showrooms of maak een vrijblijvende showroomafspraak en profiteer van extra voordeel op alle A-merken sanitair en tegels.