Ga voor goud in de badkamer

Door Songül

Geschreven door: Songül op 20 april 2023

Goud in de badkamer kitsch? Dat hoeft absoluut niet! De kleur goud geeft een luxe uitstraling en zorgt voor een rijk gevoel. Goud mag dus zeker gezien worden, ook in uw badkamer!

Ga voor goud in de badkamer

Gouden elementen in de badkamer

Met goud in de badkamer kunt u alle kanten op. U kunt de kleur op verschillende manieren en in gewenste hoeveelheid toepassen in uw badkamer. We zetten een aantal opties voor u op een rijte.

Gouden tegels in de badkamer

Als we het hebben over een statement in de badkamer, dan zijn gouden tegels in de badkamer hier het perfecte voorbeeld van. Wanneer u de rest van de badkamer rustig houdt, zorgt u voor een juist balans tegenover de tegels. U kunt kiezen voor volledige goudkleurige tegel of voor een marmerlook tegel.

Inloopdouche van goudkleur

Met een goudkleurige inloopdouche geeft u de badkamer een ware upgrade. De kleur is subtiel, maar uw douche wordt hiermee zeker een eyecatcher. Sani-Dump heeft verschillende formaten van inloopdouches met gouden details in het assortiment.

Trendwatcher Songül

Gouden tegels in de badkamer maken een statement

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
Ga voor goud in de badkamer
Ga voor goud in de badkamer

Kranen en wasbakken met gouden elementen

We zien de kleur goud het vaakst terug in kranen in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een goudkleurige wastafelkraan, een vrijstaande badkraan of een douchekop. Er zijn matte en glanzende varianten. Matgouden kranen geven net een stoerdere touch aan een kraan en glanzende gouden kranen ogen net weer iets luxer.

Gouden accessoires

Door kranen en accessoires op elkaar af te stemmen creëert u een prachtig luxe geheel in de badkamer. Met gouden accessoires kunt u alle kanten op. Zo zijn er goudkleurige handdoekpanelen, toiletrolhouders en drukplaten. U kunt er een mooi geheel van maken.

Trendwatcher Songül

Door gouden kranen en accessoires op elkaar af te stemmen creëert u een luxe gevoel

Ga voor goud in de badkamer
Ga voor goud in de badkamer

Stijlvol goud met deze kleurencombinaties in de badkamer

Goud gaat eigenlijk met iedere kleur goed samen. Om te voorkomen dat uw badkamer té bling bling wordt, kunt u het combineren met andere kleuren. Deze kleurencombinaties zijn erg stijlvol:

  • Zwart: Dit zorgt voor een luxe uitstraling. Ideaal als uw voorkeur uitgaat naar een donkere badkamer.
  • Donkerblauw: Deze kleurencombinatie ademt het woord chique. Het is een combinatie die vaak gebruikt wordt in luxe hotels.
  • Aardetinten: Wanneer u goud in uw badkamer combineert met aardetinten zal het goud er meer uitspringen.
  • Pasteltinten: De pastelkleuren groen, blauw en roze geven een zachte balans met een chique randje als u voor goud wilt gaan.
  • Wit: Wanneer u dol bent op de minimalistische stijl, dan kunt u een witte badkamer aankleden met gouden accenten. Dit zorgt voor een mooi contrast.

 

Laatste trends