Ga voor goud in de badkamer

Door Songül

Geschreven door: Songül op 22 juli 2024

Goud in de badkamer kitsch? Dat hoeft absoluut niet! Met de juiste toepassing geeft de kleur goud een luxe uitstraling en zorgt het voor een rijk gevoel in uw badkamer. Of het nu gaat om gouden kranen, tegels of accessoires, goud mag zeker gezien worden. Het voegt een elegante en verfijnde touch toe aan uw badkamerontwerp! 

Ga voor goud in de badkamer

Gouden elementen in de badkamer

Met goud in de badkamer kunt u alle kanten op. U kunt deze luxe kleur op verschillende manieren en in de gewenste hoeveelheid toepassen in uw badkamer. Hier zijn enkele opties om gouden elementen in uw badkamer te integreren. 

GOUDEN TEGELS IN DE BADKAMER: EEN STIJLVOL STATEMENT

Gouden tegels in de badkamer zijn het perfecte voorbeeld van een stijlvol statement. Door de rest van de badkamer rustig te houden, zorgt u voor een juiste balans tegenover de opvallende tegels. Of u nu kiest voor volledig goudkleurige tegels of een marmerlook tegel met gouden accenten, gouden tegels voegen luxe toe aan uw badkamer. 

Trendwatcher Songül

Gouden tegels in de badkamer maken een stijlvol statement

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
Ga voor goud in de badkamer
Ga voor goud in de badkamer

Van gouden kraan tot gouden douchewand

Goud zien we vaak terug in badkamerkranen en met goede reden. Een goudkleurige wastafelkraan, een vrijstaande badkraan of een gouden douchekop kan direct een gevoel van luxe en elegantie toevoegen aan uw badkamer. Deze gouden accenten zijn verkrijgbaar in zowel matte als glanzende varianten, elk met een eigen unieke uitstraling. Matgouden kranen geven een stoerdere touch aan uw badkamer, terwijl glanzende gouden kranen een extra vleugje luxe en verfijning uitstralen.

Een inloopdouche met een douchewand in het goud geeft de badkamer een ware upgrade. De subtiele kleur maakt van uw douche een echte eyecatcher zonder te overheersen. Sani-Dump heeft verschillende formaten en stijlen van douchewanden met gouden details in het assortiment, waardoor u zeker een optie vindt die perfect in uw badkamer past.

Goudkleurige accessoires

Door gouden kranen en accessoires op elkaar af te stemmen, creëert u een luxe gevoel in uw badkamer. Gouden accessoires bieden veel mogelijkheden om een stijlvolle uitstraling te creëren. Denk aan goudkleurige handdoekpanelen, toiletrolhouders en drukplaten. Door deze elementen zorgvuldig te kiezen en te combineren, kunt u uw badkamer omtoveren tot een chique en samenhangend geheel. 

Trendwatcher Songül

Door gouden kranen en accessoires op elkaar af te stemmen creëert u een luxe gevoel

Ga voor goud in de badkamer
Ga voor goud in de badkamer

Stijlvol goud met deze kleurencombinaties in de badkamer

Goud gaat eigenlijk met iedere kleur goed samen. Om te voorkomen dat uw badkamer té bling bling wordt, kunt u het combineren met andere kleuren. Deze kleurencombinaties zijn erg stijlvol:

  • Zwart: Dit zorgt voor een luxe uitstraling. Ideaal als uw voorkeur uitgaat naar een donkere badkamer.
  • Donkerblauw: Deze kleurencombinatie ademt het woord chique. Het is een combinatie die vaak gebruikt wordt in luxe hotels.
  • Aardetinten: Wanneer u goud in uw badkamer combineert met aardetinten zal het goud er meer uitspringen.
  • Pasteltinten: De pastelkleuren groen, blauw en roze geven een zachte balans met een chique randje als u voor goud wilt gaan.
  • Wit: Wanneer u dol bent op de minimalistische stijl, dan kunt u een witte badkamer aankleden met gouden accenten. Dit zorgt voor een mooi contrast.

 

Laatste trends