Een tweepersoons bad: genieten voor twee!

Door Songül

Geschreven door: Songül op 15 september 2023

Comfort en romantiek komen samen in de wereld van tweepersoons baden. Stelt u zich eens voor: U komt thuis na een lange, drukke dag en u heeft maar één verlangen – om alle stress van u af te spoelen én dat in gezelschap van uw partner. Met een tweepersoons bad stapt u eenvoudig deze wereld binnen van ultieme ontspanning. Ontdek er meer over!

een tweepersoons bad wit

Romantiek en ontspanning in één

Een tweepersoons bad biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van romantische momenten met uw partner. Het warme water en de rustgevende omgeving creëren een intieme sfeer waarin u samen kunt ontspannen en de dagelijkse stress kunt vergeten. Steek wat geurkaarsen aan, voeg wat heerlijk geurende badoliën toe en geniet van quality time met elkaar.

Hoe groot moet een bad voor 2 personen zijn?

Een tweepersoons bad moet minimaal 180x80cm groot zijn. Vanaf deze afmeting kunt u bijna ieder bad gebruiken voor twee personen. Het is wel handig om te kiezen voor een bad met de afvoer in het midden, zodat u geen van beiden op het putje hoeft te zitten.

Tweepersoons vrijstaand bad of inbouwbad?

Bij een tweepersoons vrijstaand bad heeft u meer bewegingsruimte rondom het bad. Voor een kleinere badkamer kan dit een goede oplossing zijn. Daarnaast trekt een vrijstaand bad direct de aandacht waardoor het een echte eyecatcher is.

Wanneer u kiest voor een tweepersoons inbouw bad kunt u het perfect integreren in uw badkamer als u kiest voor het mee-tegelen. Het zorgt hiermee ook direct voor meer gemak, want u bespaart een hoop schoonmaaktijd.

Trendwatcher Songül

Kies voor een bad met de afvoer in het midden

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
tweepersoonsbad ovaal
tweepersoonsbad ingebouwd

Verschillende modellen twee persoons baden met extra opties

Tweepersoons baden zijn bij Sani-Dump verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten. Hierdoor kunt u een tweepersoons bad vinden dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke smaak en badkamerinrichting. Van moderne, strakke ontwerpen tot meer klassieke en elegante modellen, er is voor ieder wat wils.

Houdt u van badderen en wilt u extra ontspannen? Dan kunt u zelfs kiezen voor een whirlpool systeem.

Ontdek de tweepersoons baden bij Sani-Dump

Kom langs bij een showroom bij u in de buurt en bekijk de mogelijkheden voor tweepersoons baden. Onze badkamerspecialisten adviseren u graag. Online alvast inspiratie opdoen? Download gratis ons inspiratiemagazine.

Laatste trends