Bubbelbad kopen? Hier moet u aan denken

Door Songül

Geschreven door: Songül op 03 november 2023

Weelderig badderen, omringd zijn door masserende bubbels en even ultiem ontspannen. Een bubbelbad in de badkamer is vaak een droom voor liefhebbers van ontspanning en luxe. Overweegt u een bubbelbad? Dan leggen wij u graag uit waaraan u moet denken.

bubbelbad kopen

Wat is het verschil tussen een jacuzzi en een bubbelbad?

Het verschil tussen een jacuzzi en bubbelbad ligt voornamelijk in de merknaam en het gebruik ervan, maar de termen worden vaak door elkaar gebruikt. Jacuzzi’s worden vaak ontworpen voor buitengebruik en hebben extra functies, zoals krachtige water- en luchtjets en waterfonteinen. Bubbelbaden worden ontworpen voor binnen en hebben meestal mildere luchtjets. Over het algemeen zijn bubbelbaden betaalbaarder dan jacuzzi’s.

Voordelen van een bubbelbad

✓  een fantastische manier om stress te verminderen
✓ genieten van een spa-achtige ervaring zonder uw eigen huis te verlaten
✓ ontspanning van spieren en gewrichten. Mensen met chronische spier- en gewrichtsklachten kunnen veel baat hebben bij een bubbelbad
✓ Het toevoegen van oliën kan hierbij extra helpen

Bepaal de plek en het type bubbelbad voor in de badkamer

Voordat u een bubbelbad koopt, moet u bepalen waar u het wilt plaatsen. Meet de beschikbare ruimte zorgvuldig. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om het bubbelbad te installeren en dat u nog steeds gemakkelijk toegang hebt tot andere functies in de kamer. U kunt kiezen uit verschillende soorten bubbelbaden, van hoekbubbelbaden tot vrijstaande modellen. Elk type heeft zijn eigen voordelen en esthetiek. Overweeg welk type het beste past bij uw ruimte en designvoorkeuren.

Trendwatcher Songül

Meet de beschikbare ruimte in de badkamer zorgvuldig

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
bubbelbad hoek
bubbelbad met opstap

Een tweepersoons bubbelbad

Geniet u liever ‘samen’ van een bubbelbad? Dan kunt u ook kiezen voor een tweepersoons bubbelbad. Tweepersoons bubbelbaden zijn speciaal ontworpen om voldoende ruimte te bieden voor twee personen om comfortabel te zitten of te liggen. Hierdoor kunt u samen met uw partner allebei genieten van de voordelen van het bubbelbad zonder beperkingen.

Wat kost een bubbelbad in de badkamer?

Bubbelbaden variëren sterk in prijs, afhankelijk van het merk, de grootte en de functies. Door uw budget van tevoren vast te stellen, kunt u gerichter zoeken en de verleiding weerstaan om buiten uw financiële mogelijkheden te gaan.

Een bubbelbad moet goed onderhouden worden

Het is belangrijk om het bubbelbad goed schoon te houden. Zo heeft u er langer plezier van en zorgt het voor optimale hygiëne.

Trendwatcher Songül

Een realistisch budget voor ogen hebben is enorm belangrijk

Een bubbelbad kopen bij Sani-Dump

De kleur voor een bubbelbad is standaard wit, maar gaat uw voorkeur uit naar een andere kleur? Dan is dit ook mogelijk! Kies bijvoorbeeld voor zwart, grijs of een houtkleur. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uit verschillende soorten materialen te kiezen, zoals acryl, quaryl, geëmailleerd plaatstaal en solid surface.

Sani-Dump heeft verschillende merken bubbelbaden:

  • Villeroy & Boch
  • Riho
  • Macbath
  • Sphinx
  • Sealskin
Laatste tips