10x inspiratie voor een stijlvol toilet

Door Songül

Geschreven door: Songül op 02 mei 2022

Wist u dat we gemiddeld 50 minuten per week op het toilet doorbrengen? Wanneer we een optelsom maken zijn dat zo ‘n 2 dagen totaal per jaar. Dan wilt u natuurlijk wel een stijlvolle ruimte hebben waar u even een momentje voor uzelf heeft. Toch kan het inrichten van een stijlvol toilet soms een uitdaging zijn. Wij helpen u graag verder en geven u tips om het kleinste kamertje in huis er net zo sfeervol te doen uitzien als de rest van uw woning. Bekijk hieronder 10x inspiratie voor een stijlvol toilet.

Sani-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-05-12T120341.101

MINIMALISTISCH TOILET

Wanneer u graag van rust een eenvoud houdt, kunt u kiezen voor een witte of grijze minimalistische basis in combinatie met donkere accenten. Op deze manier heeft u een stijlvol toilet zonder te veel afleidingen.

Trendwatcher Songül

Natuurlijke materialen maken uw toilet uniek.

Sani-Dump - knipoog-lachend
Sani-Dump - 1-2
Sani-Dump - 4-2

Het toilet met marmer

Wanneer u dol bent op een luxueuze stijl staat marmer in de badkamer erg mooi. Wanneer u marmer te duur vindt, kunt u voor marmertegels kiezen. Deze zijn in verschillende kleuren van licht, bruin tot aan donkere marmertegels verkrijgbaar. Marmer is goed te combineren met andere materialen, zoals messing of een zwarte kraan.

Portugese tegels

Om het toilet direct een sfeervol gevoel te geven zijn Portugese tegeltjes dé oplossing. U kunt er voor kiezen om de wanden te bekleden, ze leuk op de vloer neer te leggen of natuurlijk allebei! Vooral vergrijsde Portugese tegels zijn op dit moment een trend. Deze staan mooi in combinatie met andere tegels in grijstinten of een strakke witte muur, zoals de afbeelding hieronder.

Sani-Dump - 5-1
Sani-Dump - 10

Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen maken uw toilet uniek. Vooral het gebruik van hout geeft het toilet een andere sfeer. Combineer hout met materialen zoals natuursteen of betonstuc. Hang houten planken op en zet er leuke accessoires op. Ga voor een klein badmeubel in een natuurlijke houttint of bekleed de muur met reliëftegels.

Trendwatcher Songül

Vergrijsde Portugese tegels zijn een trend.

Sani-Dump - 2-2
Sani-Dump - 3-2

Het landelijke toilet

Houdt u meer van een landelijke stijl? Voeg dan de landelijke touch toe in uw toilet. Denk bijvoorbeeld aan lambrisering van hout i.p.v. tegels. Dit geeft direct een huiselijke sfeer. Maak gebruik van neutrale, warme en zachte kleuren zoals: beige, gebroken wit en crème kleuren.

Sani-Dump - 7
Sani-Dump - 8

Stijlvol zwart

Het toilet hoeft natuurlijk niet altijd wit te zijn! Zwarte badkamer meubels zijn vandaag de dag steeds populairder en passen goed in een Hotel Chique stijl, omdat ze het toilet direct een chique uitstraling geven en mooi afsteken tegen lichte/grijze tegels.

Sani-Dump - 9

Heeft u inspiratie op kunnen doen voor een stijlvol toilet? Of bent u nog niet uitgekeken? Neem dan een kijkje op deze pagina en ontdek alle verschillende soorten toiletten. In het blogbericht ‘Hoe richt u de toiletruimte handig in?’ geven we u een aantal tips die u mee kunt nemen bij het inrichten van uw badkamer.

Sani-Dump - 6
Laatste trends