Sanitair outlet Drachten

Bent u in op zoek naar een sanitair outlet in Drachten? Laat u inspireren en ontdek meer!

Sanitair outlet Drachten

Altijd een vestiging in de buurt!

Op zoek naar een sanitair outlet Drachten? Dan is Sani-Dump dé sanitair winkel die u zoekt! Met een groot aanbod aan A-merken tegen bodemprijzen slaagt u bij Sani-Dump binnen elk budget. Wij zijn alles behalve een dumpzaak. Het enige wat wij dumpen is de prijs! Naast dat wij altijd de laagste prijs aanbieden hebben we ook nog een outlet. Hier vindt u nog meer spectaculaire aanbiedingen!

Kom vandaag nog langs bij Sani-Dump Drachten!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Martin Luther Kingsingel 32
9203JC  Drachten

SANI-DUMP | SANITAIR OUTLET DRACHTEN

Met 24 jaar ervaring is Sani-Dump een echte sanitair speciaalzaak. U vindt bij ons onder andere A-merken zoals Grohe, Villeroy & Boch en Duvarit. Kwaliteit en duurzaamheid staan op nummer één. In onze ruim opgezette showrooms kunt u in alle rust inspiratie op doen. Hier vindt u ons grote aanbod aan uiteenlopende collecties. Zo ook in onze outlet stores en online. Bij ons kunt u uw droombadkamer samenstellen binnen elk budget!

BETAALBARE LUXE | DESIGN

Bij ons is er voor iedere smaak wel wat te vinden. Denk bijvoorbeeld aan mooie landelijke badkamermeubels met grote kranen en houten kasten. Combineer dit met de whirlpool baden of stoomcabines die wij in collectie hebben en zo creëert u een ware landelijke oase van uw badkamer. Toch liever iets meer modern? Geen probleem! Ook vindt u bij ons de design radiatoren en hoogglans badkamermeubels. Alles voor een strakke design badkamer. Want naast badkamermeubelen hebben wij een ruim aanbod aan sanitair en betegeling. Voor meer inspiratie neem ook eens een kijkje op onze website.

Wist u dat wij ook uw badkamer kunnen ontwerpen aan de hand van een 3D ontwerp? Zo kunt u vooraf alvast zien wat de mogelijkheden zijn! Maak direct een afspraak via de onderstaande knop.

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 21:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

MAAK EEN AFSPRAAK!

Maak vandaag nog een afspraak bij sanitair showroom Drachten. Dit kan gemakkelijk via onze website. In slechts 3 stappen wordt uw afspraak bevestigd. Ook de outlet kunt u alvast online bekijken. Hier is ook de mogelijkheid om een reservering te plaatsen. Dit bieden wij aan omdat de collectie snel wisselt. U kunt de reservering dan ophalen bij dichtstbijzijnde vestiging.

Tot snel bij Sani-Dump Drachten!