Wandtegels Leeuwarden

Bent u op zoek naar wandtegels in Leeuwarden? Laat u inspireren en ontdek meer!

Wandtegels Leeuwarden

Altijd een vestiging in de buurt!

Als u op zoek bent naar wandtegels Leeuwarden dan is Sani-Dump de winkel die u zoekt! Bij ons vindt u wandtegels in verschillende formaten: bijvoorbeeld vierkante tegels met een afmeting van 15 x 15 cm of een rechthoekige tegel met een formaat van 45 x 90. Op de wand kun je veel soorten tegels plaatsen. Van groot tot klein en van rond tot mozaïek. Durf te combineren en creëer een unieke ruimte met unieke wandtegels van Sani-Dump! Maak een showroomafspraak en kom gezellig langs bij Sani-Dump Leeuwarden om u te laten adviseren en inspireren! Ook voor een 3D ontwerp van uw badkamer kunt u terecht bij Sani-Dump Leeuwarden.

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Alexander Cohenwei 5 A
8914BG  Leeuwarden

SANI-DUMP HEEFT ALLE TEGELS!

In onze gloednieuwe en ruime opgezette showroom vindt u alle soorten en maten tegels, voor zowel wand als vloer. Daarnaast vindt u bij ons ook alles op het gebied van sanitair en badkamermeubels. Wij geven u advies over het materiaal, kleur, gebruik en onderhoud. Weet u al welke tegels u wilt? Lees verder voor leuke tips op het gebied van trends! Sani-Dump is de sanitair winkel in Leeuwarden.

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

TRENDS WANDTEGELS LEEUWARDEN

Marmerlook tegels in bijvoorbeeld  de badkamer blijft een trend. De combinatie tussen witte en zwarte marmerlook tegels is wel steeds meer in trek. Het creëren van contrast tussen deze tegels zorgt voor een modern en exclusief uitstraling. Wilt u toch liever een wat gezelliger en idyllischer? Ga dan voor donkere tegels en natuurlijke materialen. Deze combinatie zorgt voor een warme sfeer. Als u uw badkamer wilt verbouwen zit u goed bij Sani-Dump Leeuwarden!

Liever wat unieks ? Ga dan voor patroontegels!  Of het op de vloer of de muur is, patroontegels geven het perfecte accent aan elke kamer. De verschillende patronen zijn eindeloos. U kunt gaan voor zachte subtiele patronen of voor complexe patronen in contrasterende kleuren. Patroontegels zullen in populariteit blijven groeien!

Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod tegels en wandtegels? Kom dan zeker gezellig langs bij Sani-Dump Leeuwarden! De koffie staat voor u klaar.