Tegels Purmerend

Sani-Dump is hét adres voor tegels Purmerend. Bij Sani-Dump vindt u een groot aanbod aan vloertegels tegen absolute bodemprijzen. Wij leveren eersteklas vloertegels van alle bekende merken. Dit altijd tegen de laagste prijs. Alle vloertegels van Sani-Dump zijn van uitstekende kwaliteit. Hiernaast zijn de tegels leverbaar in verschillende maten en afmetingen. Bij Sani-Dump Purmerend adviseren wij u graag. Maak een vrijblijvende showroomafspraak via de website.

Advies bij Sani-Dump

Op het gebied van tegels is er onwijs veel mogelijk. Wij zullen samen met u een prachtige samenstelling realiseren, met tegels naar uw smaak. U kunt bij ons altijd een eerlijk en gedegen advies verwachten. Wat u ook zoekt alles soorten tegels vindt u bij Sani-Dump Purmerend! Meer weten over ons tegelaanbod? Lees dan snel verder.

Lees meer »

Tegels | Materiaal

De meest verkochte tegels zijn toch met Keramische tegels. Keramische tegels bestaan uit klei, zand en andere natuurlijke grondstoffen die worden gebakken. Er worden ook mineralen aan toegevoegd voor de stevigheid van de tegel en een glazuurlaag. Hierdoor is de tegel waterbestendig en ideaal voor bijvoorbeeld de badkamer. Keramische tegels komen voor in ontelbaar veel verschillende soorten en uitstralingen. Hierdoor is bijna elke combinatie mogelijk.

Op het gebied van tegels geldt aak; hoe groter hoe beter. Zowel vloertegels als wandtegels. Door te variëren met verschillende afmetingen kunt u de ruimte optisch een ander formaat geven. Bijvoorbeeld als u een flinke tegel van 30 bij 60 centimeter horizontaal plaatst. Hierdoor creëert u namelijk een breedte effect. Zet u deze tegel op zijn kant en plaatst u de tegels dus verticaal, dan wordt de hoogte benut en krijgt het een heel ander effect. Naast deze populaire afmeting, zijn tegels tegenwoordig in allerlei formaten verkrijgbaar. Tot maar liefst een meter breed!

Showroom tegels Purmerend

Kom gezellig langs in onze showroom om ons gehele aanbod tegels te bekijken. U vindt ons aan de Voltastraat 1 in Purmerend. Wij staan voor u klaar en helpen u graag. Alvast wat inspiratie opdoen? Dat kan op de inspiratiepagina op de website. Tot snel bij Sani-Dump Purmerend.

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Purmerend

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Purmerend