Tegels Purmerend

Bent u op zoek naar tegels in Purmerend? Laat u inspireren en ontdek meer!

Tegels Purmerend

Altijd een vestiging in de buurt!

Sani-Dump is hét adres voor tegels Purmerend. Bij Sani-Dump vindt u een groot aanbod aan vloertegels tegen absolute bodemprijzen. Wij leveren eersteklas vloertegels van alle bekende merken. Dit altijd tegen de laagste prijs. Alle vloertegels van Sani-Dump zijn van uitstekende kwaliteit. Hiernaast zijn de tegels leverbaar in verschillende maten en afmetingen. Bij Sani-Dump Purmerend adviseren wij u graag. Maak een vrijblijvende showroomafspraak via de website. U kunt bij ons terecht voor alle soorten badkamers.

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Voltastraat 1
1446VA  Purmerend

ADVIES BIJ SANI-DUMP

De meest verkochte tegels zijn toch met Keramische tegels. Keramische tegels bestaan uit klei, zand en andere natuurlijke grondstoffen die worden gebakken. Er worden ook mineralen aan toegevoegd voor de stevigheid van de tegel en een glazuurlaag. Hierdoor is de tegel waterbestendig en ideaal voor bijvoorbeeld de badkamer. Keramische tegels komen voor in ontelbaar veel verschillende soorten en uitstralingen. Hierdoor is bijna elke combinatie mogelijk.

Op het gebied van tegels geldt aak; hoe groter hoe beter. Zowel vloertegels als wandtegels. Door te variëren met verschillende afmetingen kunt u de ruimte optisch een ander formaat geven. Bijvoorbeeld als u een flinke tegel van 30 bij 60 centimeter horizontaal plaatst. Hierdoor creëert u namelijk een breedte effect. Zet u deze tegel op zijn kant en plaatst u de tegels dus verticaal, dan wordt de hoogte benut en krijgt het een heel ander effect. Naast deze populaire afmeting, zijn tegels tegenwoordig in allerlei formaten verkrijgbaar. Tot maar liefst een meter breed!

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:00 - 18:00 uur
  • Woensdag09:00 - 18:00 uur
  • Donderdag09:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag09:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag09:00 - 17:00 uur
    Gesloten
  • ZondagGesloten

SHOWROOM TEGELS PURMEREND

Kom gezellig langs in onze showroom om ons gehele aanbod tegels te bekijken. U vindt ons aan de Voltastraat 1 in Purmerend. Wij staan voor u klaar en helpen u graag. Alvast wat inspiratie opdoen? Dat kan op de inspiratiepagina op de website. Tot snel bij badkamerwinkel Sani-Dump Purmerend.