Tegels Goes

Bent u op zoek naar tegels in Goes? Laat u inspireren en ontdek meer!

Tegels Goes

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar tegels Goes voor uw badkamer? Dan kunt u bij Sani-Dump Goes goed terecht! In onze showroom hebben wij een uitgebreid assortiment aan A-merken tegels en sanitair. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen en u van persoonlijk advies te voorzien. Zo vindt u bij ons tegels van kwalitatieve topmerken zoals Sphinx en Villeroy & Boch.

Neem contact met ons op en kom langs!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Anthony Fokkerstraat 4
4462 ER  Goes

TEGELS GOES | SANI-DUMP IS UW PARTNER!

Wanneer u tegels uit gaat kiezen voor uw badkamer is het goed om eens te kijken naar wat badkamers in onze showroom. Er zijn namelijk tal van mogelijkheden die u kunt toepassen. Niet alleen bepaalt de kleur van uw tegels de uitstraling in uw badkamer of toilet. Ook de grootte van de tegels kan voor een totaal andere uitstraling zorgen. Zo bent u met grote tegels sneller klaar, maar deze zijn wel zwaarder in gewicht en heeft u een goed geëgaliseerde vloer nodig. Heeft u ook al nagedacht over het materiaal? Gaat u voor keramische tegels of natuursteen? Op al deze vragen kunnen onze specialisten u antwoord geven.

Bij Sani-Dump kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan vloer- en wandtegels. Daarnaast hebben wij als badkamerspeciaalzaak natuurlijk ook andere dingen voor uw badkamer in ons assortiment. Zo kunt u bij ons terecht voor badkamermeubelen, baden, douchebakken, douchewanden, installatie systemen voor uw toilet, kranen, radiatoren, sanitair keramiek, stoomcabines en niet te vergeten accessoires voor de finishing touch! Of het nu om een luxe badkamer gaat of een budget badkamer, Sani-Dump heeft het in huis!

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft tegels Goes? Of heeft u andere vragen? Stel uw vraag dan via 0113 – 40 80 80 of mail naar goes@sanidump.nl. Wij zijn 6 dagen per week geopend!

Graag tot ziens bij Sani-Dump Goes!