Sanitairwinkel Dordrecht

Als u op zoek bent naar Sanitairwinkel Dordrecht dan is Sani-Dump hét adres voor u! Met 41 megastores door heel Nederland zit er altijd één bij u in de buurt! Gevestigd aan de Daltonstraat in Dordrecht bevindt zicht onze outlet store. Hier vindt u alles voor uw badkamer tegen bodem prijzen!

Sani-Dump | Outlet store

Door de grote interesse in onze outlet store is er een snelle voorraad wisseling. Daardoor is het mogelijk te reserveren. De reservering wordt maximaal 2 weken vastgehouden. U kunt uw reservering ophalen in de voor u dichtstbijzijnde vestiging. U vindt verschillen A-merken tegen bodemprijzen. Zo kunt u binnen elk budget uw droombadkamer samenstellen. Sani-Dump is niet voor niets dé Sanitairwinkel Dordecht.

Meer weten over ons outlet aanbod? Lees dan snel verder.

Outlet Sanitairwinkel Dordrecht

Omdat dit een outlet betreft moet u rekening houden met afwijkende openingstijden. Deze kunt u gemakkelijk vinden op on ze website. Daarnaast is ons streven is om voor ieder budget een geschikte oplossing te vinden, en tegelijkertijd iedereen topkwaliteit meubelen te kunnen bieden. Dit kunnen wij doen door het gebruik van veel verschillende merken. Denk bijvoorbeeld aan top merken waaronder Grohe, Bruynzeel, Sphinx, Hoesch en Riho.

Bent u nieuwsgierig of wij uw droom badkamer kunnen realiseren? Twijfel dan niet om eens langs te komen in een van onze showrooms voor persoonlijk advies. Door ons ruim aanbod en showrooms op veel verschillende plaatsen in Nederland zit er altijd een showroom bij u in de buurt. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Contact

Bij Sani-Dump is het ook mogelijk om al onze producten online te bekijken. In onze online outlet vindt u een overzicht van onze merken en artikelen, tegen de scherpste prijzen en vaak met extra korting.

Kom vandaag nog langs in één van onze showrooms, of bekijk het assortiment online. Wij helpen u graag bij het inrichten van uw droombadkamer! Meer weten over Sani-Dump? Neem dan ook eens een kijkje op onze Facebook pagina.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk de outlet in Dordrecht

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Dordrecht