Sanitairwinkel alkmaar

Bent u op zoek naar een sanitairwinkel Alkmaar? Dan is Sani-Dump Alkmaar uw beste keuze! Wij leveren eersteklas badkamerproducten van allerlei bekende merken tegen een lage prijs. Al onze producten zijn van kwaliteit en zorgen voor een badkamer met een luxe uitstraling. Wilt u zich hierover persoonlijk laten adviseren? Kom langs in onze showroom en bekijk samen met onze medewerkers uw mogelijkheden.

Mogelijkheden naar uw budget

Groot of klein budget, bij ons vind u gegarandeerd een badkamer die van alle gemakken is voorzien! Onze A-merken kunnen wij tegen zeer lage prijzen aanbieden. Hierdoor krijgt uw badkamer een luxe uitstraling. Ons ruime assortiment bestaat uit onder andere douchecabines, toiletten en allerlei ander sanitair. Bent u benieuwd naar wat bij u zou passen? Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze!

Showroom

Ons aanbod van dichtbij ervaren? Kom een kijkje nemen in onze showroom. U bent bij ons aan het juiste adres voor het kopen van al uw sanitair artikelen. Op zoek naar een luxe bad of een luxe douche? Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien. Sani-Dump biedt de hoogste kwaliteit producten en wij verkopen dan ook geen beschadigde artikelen. Meer weten hierover of een vrijblijvende offerte opvragen? Maak een afspraak of neem contact met ons op! Onder het genot van een bak koffie bekijken we samen met u de mogelijkheden voor wat betreft uw badkamer. Volg je ons al op Facebook? 

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Alkmaar

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Alkmaar