Sanitair winkel Amsterdam Noord

Bent u op zoek naar een sanitair winkel in Amsterdam Noord? Laat u inspireren en ontdek meer!

Sanitair winkel Amsterdam Noord

Altijd een vestiging in de buurt!

Zoekt u een sanitair winkel Amsterdam noord? Dan is Sani-Dump Amsterdam dé winkel voor u. Iets zuidelijker gelegen bevindt zich uw eigen badkamerspecialist. Naast complete badkamers kunt u altijd bij ons terecht voor losse meubelen en producten. Met meer dan 41 vestigingen door Nederland en een groot aanbod aan A-merken zit er altijd iets bij voor u! Met grote merken zoals Villeroy & Boch en Grohe kunt u niets meer dan kwaliteit verwachten.

Alvast een kijken nemen? Kijk dan eens op onze website!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Johan Cruijff Boulevard 78
1101DJ  Amsterdam

SANI-DUMP | SANITAIR WINKEL AMSTERDAM NOORD

Met een ruim opgezette showroom kunt u uitgebreid en rustig rondkijken. Met een gedegen en passen advies helpen wij u bij het kiezen van uw nieuwe badkamer. Want ook wij weten als geen anders dat deze keuzes soms erg lastig kunnen zijn.

Wilt u weten hoe we u daarbij kunnen helpen? Lees dan snel verder!

Om u te helpen bij het kiezen van uw nieuwe badkamer bieden wij de mogelijkheid tot het maken van een 3D badkamer ontwerp in Amsterdam. En dat geheel gratis! Zo krijgt u een duidelijker beeld van hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien.

Daarnaast kunt u op onze website ook tips en tricks vinden omtrent het ontwerpen van uw badkamer. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe groot mag de douchebak zijn? Welke tegels worden er gecombineerd? Allemaal vragen waar u wellicht hulp bij kan gebruiken. Ook mag u de badkamertrends van dit moment zeker niet missen. Deze zijn te vinden op onze inspiratiepagina. Badkamer kopen in Amsterdam? Kom langs in onze showroom! Hier krijgt u een passend advies en kunt u de producten naast elkaar bekijken.

Openingstijden

  • Maandag13:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag10:00 - 21:00 uur
  • Vrijdag10:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK BIJ UW SANITAIR WINKEL AMSTERDAM NOORD

Opzoek in Amsterdam naar badkamers? Twijfel niet langer en laat je inspireren in onze showroom! Kom gezellig naar Sani-Dump Amsterdam noord. U kunt een afspraak maken via de contact pagina op onze website. Alvast op de hoogte blijven van onze laatste trends en updates? Volg ons ook op onze social media kanalen!

Tot snel bij Sani-Dump Amsterdam! Koffie staat klaar!