Sanitair winkel Amsterdam noord

Zoekt u een sanitair winkel Amsterdam noord? Dan is Sani-Dump Amsterdam dé winkel voor u. Iets zuidelijker gelegen bevindt zich uw eigen badkamerspecialist. Naast complete badkamers kunt u altijd bij ons terecht voor losse meubelen en producten. Met meer dan 41 vestigingen door Nederland en een groot aanbod aan A-merken zit er altijd iets bij voor u! Met grote merken zoals Bruynzeel , Villeroy & Boch en Grohe kunt u niets meer dan kwaliteit verwachten.

Alvast een kijken nemen? Kijk dan eens op onze website!

Sani-Dump |  Sanitair winkel Amsterdam Noord

Met een ruim opgezette showroom kunt u uitgebreid en rustig rondkijken. Met een gedegen en passen advies helpen wij u bij het kiezen van uw nieuwe badkamer. Want ook wij weten als geen anders dat deze keuzes soms erg lastig kunnen zijn.

Wilt u weten hoe we u daarbij kunnen helpen? Lees dan snel verder!

Om u te helpen bij het kiezen van uw nieuwe badkamer bieden wij de mogelijkheid tot het maken van een 3D Ontwerp. En dat geheel gratis! Zo krijgt u een duidelijker beeld van hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien.

Daarnaast kunt u op onze website ook tips en tricks vinden omtrent het ontwerpen van uw badkamer. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe groot mag de douchebak zijn? Welke tegels worden er gecombineerd? Allemaal vragen waar u wellicht hulp bij kan gebruiken. Ook mag u de badkamertrends van dit moment zeker niet missen. Deze zijn te vinden op onze inspiratiepagina. Nog steeds niet gezien wat u zoekt. Kom altijd langs in de showroom. Hier krijgt u een passend advies en kunt u de producten naast elkaar bekijken.

Maak snel een afspraak bij uw Sanitair winkel Amsterdam Noord

Twijfel niet langer en laat je inspireren in onze showroom! Kom gezellig naar Sani-Dump Amsterdam noord. U kunt een afspraak maken via de contact pagina op onze website. Alvast op de hoogte blijven van onze laatste trends en updates? Volg ons ook op onze social media kanalen!

Tot snel bij Sani-Dump Amsterdam! Koffie staat klaar!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amsterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amsterdam