Sanitair outlet Den Haag

Bent u op zoek naar een sanitair outlet in Den Haag? Laat u inspireren en ontdek meer!

Sanitair outlet Den Haag

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een sanitair outlet Den Haag? Dan moet u bij Sani-Dump zijn! We zijn gevestigd aan de Wegastraat 25, waar u elke dag van de week van harte welkom bent. Dankzij onze kennis en ervaring helpen we u graag verder om uw nieuwe badkamer tot een droombadkamer te maken. Bij Sani-Dump vind u uitsluitend A-merken zoals Villeroy & Boch, Grohe en Duravit, maar dan altijd tegen absolute bodemprijzen! U vindt uw nieuwe badkamer dus nergens goedkoper.

Heeft u vragen? Neem dan contact op of maak een afspraak!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Wegastraat 25
2516AN  Den Haag

SANITAIR OUTLET DEN HAAG | SANI-DUMP STAAT VOOR U KLAAR!

Sani-Dump is een badkamer winkel en staat al jaren bekend als dé sanitair en tegelspecialist. Dankzij ons zeer ruime assortiment kunt u bij ons altijd slagen. Of u nu komt voor een compleet nieuwe badkamer, of alleen voor een aantal losse producten, alles is bij ons mogelijk. In onze vestigingen houden we de voorraden bewust erg ruim. Hierdoor zijn de door u gekozen artikelen altijd razendsnel op voorraad, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer.

Vind u het lastig om zelf een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer? Of twijfelt u over een badmeubel of douchebak? Dat snappen we heel goed. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende stijlen, kleuren, materialen en formaten waar u uit kunt kiezen, dat het soms lastig is om een goede keuze te maken. Daarom helpen wij u graag door middel van een gratis en vrijblijvende 3D tekening. We gaan met u in gesprek om uw wensen en eisen helder te krijgen, en aan de hand daarvan gaan wij aan de slag. Zo kunnen wij u goed laten zien wat er allemaal mogelijk is in uw beschikbare ruimte!

Openingstijden

  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 20:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

KOM LANGS BIJ SANI-DUMP DEN HAAG!

We staan elke dag van de week voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over onze producten. Daarnaast kunt u natuurlijk ook langs komen voor inspiratie. In onze ruime showroom vind u alle soorten badkamerartikelen, volgens de laatste trends. Tot ziens bij de badkamer speciaalzaak Den Haag!