Sanitair Goes

Bent u op zoek naar sanitair in Goes? Laat u inspireren en ontdek meer!

Sanitair Goes

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar sanitair in Goes? Kom dan zeker langs bij Sani-Dump! Wij hebben vestigingen door het hele land, maar ook in Goes. Sani-Dump is al jaren dé specialist op het gebied van sanitair en tegels. We hebben een zeer ruim assortiment aan topmerken, maar dan tegen absolute bodemprijzen!

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Anthony Fokkerstraat 4
4462 ER  Goes

SANITAIR GOES – KOM LANGS BIJ SANI-DUMP

Bij Sani-Dump bent u aan het juiste adres als het gaat om top kwaliteit sanitair, tegen de scherpste prijs. Ons assortiment is heel breed, en hier vind u de grootste merken zoals Sphinx, Grohe en Duravit. Onze voorraden houden we bewust erg groot, zodat u nooit lang hoeft te wachten tot het gewenste product verkrijgbaar is. We zitten door het hele land, dus er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt te vinden.

Vindt u het lastig om de juiste producten voor uw nieuwe badkamer uit te kiezen? Maak dan gerust een afspraak in één van onze vestigingen. Onze medewerkers geven graag advies over de mogelijkheden. We snappen namelijk heel goed dat het lastig is om de juiste keuzes te maken als u uit zoveel verschillende opties kunt kiezen. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we hierin met u mee denken, zodat u straks zo lang mogelijk plezier heeft van uw nieuwe droombadkamer!

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

CONTACT

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat Sani-Dump u te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder zodat u straks helemaal tevreden bent met uw nieuwe badkamer. Tot ziens bij Sani-Dump!