Sani-Dump Wijchen

Bent u op zoek naar Sani-Dump in Wijchen? Laat u inspireren en ontdek meer!

Sani-Dump Wijchen

Altijd een vestiging in de buurt!

Sani-Dump Wijchen is één van de vestigingen. Kom bij ons langs voor inspiratie, advies en een uitgebreide uitleg over de mogelijkheden. Door middel van een 3D ontwerp kunnen wij u een goed beeld geven van hoe uw droombadkamer er uit komt te zien!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Graafseweg 777
6603CG  Wijchen

PERSOONLIJK ADVIES BIJ SANI-DUMP

Wat uw budget ook mag zijn, bij Sani-Dump vindt u gegarandeerd een badkamer die van alle gemakken voorzien is. Doordat wij de kwaliteit van A-merken tegen een zeer lage prijs kunnen aanbieden, bent u gegarandeerd van een luxe uitstraling. In ons assortiment vindt u verschillende douchecabines, toiletten, en ander sanitair voor ieder budget. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
    Gesloten
  • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

BADKAMER WIJCHEN – PERSOONLIJK ADVIES

Online kunt u op uw gemak ons volledige assortiment bekijken. Wanneer u behoefte heeft aan persoonlijk advies, kunt u altijd langskomen in onze vestiging in Wijchen, of één van de andere  41 megastores in Nederland en België. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar, en gaan graag met u persoonlijk in gesprek. We bekijken graag, samen met u, de mogelijkheden van de ruimte, en uw persoonlijke budget.

Wanneer u op zoek bent naar een complete nieuwe badkamer van topkwaliteit, bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Bekijk ons uitgebreide assortiment in de showroom, en in gesprek met onze ervaren medewerkers. Tot snel in de Sani-Dump winkel!