Badkamerzaken Groningen

Bent u op zoek naar badkamerzaken in Groningen? Laat u inspireren en ontdek meer!

Badkamerzaken Groningen

Altijd een vestiging in de buurt!

Op zoek naar badkamerzaken Groningen? Stop dan met zoeken en kom naar Sani-Dump Groningen! Dé badkamerspeciaalzaak waar u slaagt voor alles op het gebied van badkamers. U vindt bij Sani-Dump alles op het gebied van sanitair en tegels tegen absolute bodemprijzen! Want Sani-Dump is alles behalve een dumpzaak. U vindt bij ons alleen maar hoogwaardige A-merken. Denk bijvoorbeeld aan  Duvarit, Grohe en Villeroy & Boch. Maak via de website een vrijblijvende showroom afspraak!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Protonstraat 20 E
9743AL  Groningen

SANI-DUMP ÉÉN VAN DE BADKAMERZAKEN GRONINGEN

Of u nu op zoek bent naar nieuwe betegeling of uw gehele badkamer wilt veranderen. Wij helpen u graag! Bij een nieuwe badkamer moet u aan veel aspecten denken. Gaat u de ruimte alleen of met het hele gezin gebruiken? En denkt u aan voldoende opbergmogelijkheden? Bij badkamer winkel Sani-Dump weten wij daar alles van en adviseren u ook graag! Lees snel verder voor meer inspiratie voor uw badkamer.

Er gaat niets boven een badkamer waar u elke ochtend fris kunt beginnen. Het is daarom belangrijk rekening te houden met een aantal aspecten. Zo kunt u beginnen bij de ruimte indeling. Meet de ruimte op en bekijk wat de mogelijkheden zijn, want er  is vaak zoveel meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt. Vervolgens kijkt u naar de inrichting. Zorg altijd dat u gaat voor een basis die vloeiend in elkaar overloopt. Ten slotte is het belangrijk goed te kijken naar materiaal gebruik en kleuren. Door het juiste materiaal op de juiste plek toe te passen wordt de badkamer één geheel. Houdt daarbij ook altijd rekening met voldoende opbergruimte en loopruimte.

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
    Gesloten
  • ZondagGesloten

LAAT EEN 3D ONTWERP BIJ ONS MAKEN!

Om u te helpen kunnen wij bij Sani-Dump een gratis 3D ontwerp maken. Zo kunnen we samen met u uw droombadkamer met de mooiste badkamermeubels samenstellen. Daarnaast krijgt u zo pas echt inzichtelijk hoe de ruimte eruit komt te zien en wat de mogelijkheden zijn. Maak vandaag nog een afspraak en ga aan de slag!

De koffie staat voor u klaar, tot snel in onze badkamer showroom in Groningen!