Badkamer tegels Alkmaar

Bent u op zoek naar badkamer tegels Alkmaar en wilt u kwaliteit tegen de laagste prijs? Kom dan langs in onze winkel! Bij ons vindt u A-merken sanitair en tegels tegen bodemprijzen. Door ons grote aanbod slaagt u bij ons altijd! Dit ook nog eens binnen ieder budget. Wat dacht u bijvoorbeeld van marmerlook tegels voor een elegante luxe uitstraling? Of toch de tijdloze betonlook vloer? Alles is mogelijk bij Sani-Dump! Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak en laat je inspireren.

Tips  & Trends

Omdat de aanschaf van nieuwe badkamertegels voor langere tijd is wilt u natuurlijk een weloverwogen beslissing maken. Daarom helpen wij u graag. Door onze jarenlange ervaring kunt u altijd een persoonlijk advies verwachten. Op het gebied van badkamer en tegeltrends blijven wij op de voet volgen. Zo zien we dat de industriële stijl nog steeds gaande is, en dat natuurlijker materialen het nieuwe wit zijn. Bent u een trendzetter? Of wilt u meer weten over het aanbod tegels van Sani-Dump?  Lees dan eens verder

Maakt direct een afspraak voor een 3D-tekening.

Door natuurlijke materialen toe te passen in uw badkamer creëert u sfeer en warmte. De juiste combinatie wand en vloertegels kiezen is daar de eerste stap van. Ongeacht welke stijl u mooi vindt, een natuurlijk materiaal komt vrijwel overal in terug. Neem bijvoorbeeld natuursteen. Een prachtige manier om natuursteen in uw badkamer te verwerken, is door de tegels in een visgraatpatroon te leggen. Dit oogt in eerste instantie misschien wat druk, maar in combinatie met bijvoorbeeld roesttinten en andere natuurlijke materialen, ziet uw badkamer er juist heel rustig en modern uit. Durft u wel wat verder te gaan? Wat dacht u van bronzen en metallic details? Deze zijn niet alleen toe te passen in accessoires, maar ook in tegels! Een bronzen tegel geeft een warme uitstraling en straalt die ultieme luxe uit. Bij Sani-Dump Alkmaar vindt u het allemaal!

Inspiratie badkamer tegels Alkmaar

Kortom, kunt u wel een beetje inspiratie gebruiken bij het uitkiezen van nieuwe badkamertegels? Kom dan eens langs in onze showroom in Alkmaar. Maak vandaag nog een afspraak! Meer trends te weten komen? Volg ons dan op Pinterest of bekijk onze inspiratiepagina! Tot snel bij Sani-Dump Alkmaar!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Alkmaar

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Alkmaar