Badkamer Spijkenisse

Bent u op zoek naar een badkamer in Spijkenisse? Laat u inspireren en ontdek meer!

Badkamer Spijkenisse

Altijd een vestiging in de buurt!

Zoekt u badkamer inspiratie in Spijkenisse? Een mooi bad? Een luxe douche? Of toch een nieuwe WC? Bij Sani-Dump vindt u het allemaal. Wij bieden allerlei soorten sanitair in verschillende stijlen en prijsklassen. Zodat er voor iedere klant de gewenste badkamer is samen te stellen. Natuurlijk hoeft u niet alleen op zoek door onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van uw gewenste sanitair. We weten als geen anders hoeveel keuzes u moet maken. U zult voor verschillende dilemma’s komen te staan. De medewerkers worden door ons intern opgeleid, zodat ze u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Lucebertstraat 32
3202 SW  Spijkenisse

ALLE A-MERKEN IN EEN SHOWROOM

Het is moeilijk om in een showroom een beeld te krijgen van uw eigen badkamer. Past alles wel in mijn badkamer? Staan alle meubels wel bij elkaar? Hoe ziet het eruit in mijn ruimtes? Sani-Dump heeft dit probleem voor u opgelost. Het is bij ons mogelijk om een gratis 3D-ontwerp te laten maken van uw badkamer.

Op deze manier zult u een veel beter beeld krijgen van uw toekomstige badkamer. Wij raden u altijd aan om uw plattegrond mee te nemen naar de showroom. Hierdoor kunnen onze collega’s u beter van dienst zijn en hebben zij de mogelijkheid om een 3D-ontwerp voor u te maken.

Openingstijden

  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag12:00 - 17:00 uur

EEN BADKAMER SPIJKENISSE, LUXE VOOR WEINIG

U hoeft bij ons niet bang te zijn dat u kapitalen kwijt bent aan sanitair. Wij bieden de A-merken aan, tegen de laagste prijs. Wij zijn geen dumpzaak, u vindt bij ons de beste kwaliteit sanitair voor weinig geld. Mocht u meer willen weten over ons assortiment? Of over de baden die we aanbieden? Bel gerust of kom langs in een van onze megastores, wij helpen u graag verder.